Prijsweergave
Incl. BTWExcl. BTW
Winkelwagen
0 artikelen - 0.00
logo
kiyoh
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis in huis

Tedee smart lock zwart

Los slot zonder adapter en cilinder.

Mechanisme op batterijen, gemonteerd aan de binnenkant van je deur.
Hoeft slechts om de 14 maanden te worden opgeladen, bij gebruik tot 8 keer per dag.

Vergrendelt en ontgrendelt met een knop of klik op de app.
Maakt verbinding met Tedee bridge en smart home systemen.

Vereist een speciale M&C adapter voor je slottype. Selecteer je een Tedee slot dan monteren wij de juiste koppeling.

De diameter van de Tedee is 4,5cm

Deel digitale sleutels

Gebruik de app om eenvoudig de toegang tot je slot te delen – permanent, periodiek, of slechts eenmalig. Je zult nooit meer sleutels hanteren, doorgeven of kopiëren!

Wat krijg je:

1x Tedee smart lock zwart

399.00
incl. BTW
BESTEL NU
Snelle levertijd
Snelle levertijd
Voor 23:59 uur besteld is de volgende dag in huis*
Geen verzendkosten
Geen verzendkosten
Altijd gratis verzending in Nederland en België
30 dagen bedenktijd
30 dagen bedenktijd
Eenvoudig en gratis retour binnen 30 dagen
Gratis support
Gratis support
Gratis support tijdens en na uw aankoop

Tedee smart lock met uitgebreide mogelijkheden

Tedee is een smart lock dat het mogelijk maakt om jouw deur te ontgrendelen en vergrendelen met behulp van jouw smartphone of afstandsbediening. Het biedt een veilige en betrouwbare oplossing voor de toegangscontrole van jouw woning of bedrijfspand.

Het Tedee smart lock is ontworpen om naadloos in jouw bestaande deur te passen. Het wordt aan de binnenkant van de deur bevestigd en communiceert draadloos met jouw smartphone via Bluetooth of WiFi. Het slot wordt gevoed door batterijen en heeft een lange levensduur van ongeveer een jaar.

Het Tedee smart lock biedt verschillende functies en mogelijkheden om de toegangscontrole te beheren:

  1. Ontgrendelen en vergrendelen: Het Tedee smart lock kan worden ontgrendeld en vergrendeld met behulp van jouw smartphone of afstandsbediening. Hierdoor heb je geen traditionele sleutels meer nodig.
  2. Gasttoegang: Het is mogelijk om tijdelijke toegang te verlenen aan gasten, bijvoorbeeld voor een Airbnb-verhuur of een bezoek van vrienden en familie. Met de gasttoegang functie kan je de toegang tijdelijk delen en weer intrekken.
  3. Real-time notificaties: Het Tedee smart lock stuurt notificaties naar jouw smartphone wanneer de deur ontgrendeld of vergrendeld wordt. Hierdoor heb je altijd controle over wie er toegang heeft tot jouw pand.
  4. Automatisch ontgrendelen: Met de geofencing functie kan je de deur automatisch ontgrendelen als je binnen een bepaalde afstand van jouw pand komt. Dit maakt het mogelijk om zonder gedoe naar binnen te gaan.
  5. Veiligheid: Het Tedee smart lock maakt gebruik van encryptie en authenticatieprotocollen om ervoor te zorgen dat het slot veilig en betrouwbaar is. Het slot heeft ook een backup batterij in geval van stroomuitval en kan handmatig ontgrendeld worden met een traditionele sleutel.
14-07-2024
10
Denkt goed mee over de mogelijkheden. Er zijn ook onderdelen te bestellen die niet in de webwinkel staan, wat ze erg flexibel maakt maar houd dan wel rekening met extra doorlooptijd.
13-07-2024
8
Bestellen van de sleutel was eenduidig En vlot. Het is wel wat later verzonden dan bij de bestelling aangegeven. Maar de levertijd was voor mij vooralsnog prima.
12-07-2024
8
Helaas ging onze bestelling fout, de sleutels pasten niet. Maar.na een belletje werd alles keurig opgelost en werden alsnog de juiste sleutels verstuurd. Jammer van het foutje, maar top opgelost.
12-07-2024
10
Koop al mijn cilinders hier. Uitgebreide keuze van soorten en hoge kwaliteit. Eenvoudig samen te stellen. Snel geleverd.