Prijsweergave
Incl. BTWExcl. BTW
Winkelwagen
0 artikelen - 0.00
logo
kiyoh
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis in huis
Slimme deursloten
Dé manier om zelf uw thuis veiliger te maken.
Al vanaf € 189.00 incl. BTW verkrijgbaar
BESTEL NU
item1
Snelle levertijd
Voor 23:59 uur besteld is de volgende dag in huis*
item2
Geen verzendkosten
Altijd gratis verzending in Nederland en België
item3
30 dagen bedenktijd
Eenvoudig en gratis retour binnen 30 dagen
item4
Gratis support
Gratis support tijdens en na uw aankoop

Slimme deursloten, altijd zonder sleutel je woning in

Met de technologie van vandaag de dag zijn we in staat ons leven gemakkelijker en veiliger te maken. Een voorbeeld hiervan zijn met name de talrijke slimme deursloten die op de markt verkrijgbaar zijn. Merken als Tedee, Nuki, Loqed, Danalock, Yale en Bold bieden allemaal een ruim aanbod aan innovatieve deursloten. In dit artikel bekijken we de verschillende mogelijkheden en bekijken we wat er allemaal mogelijk is met een slim deurslot.

Beveilig je huis met de Tedee Smart Lock: bluetooth technologie voor optimale veiligheid

Tedee is een slim slot dat bluetooth-technologie gebruikt om je huis te beveiligen. Het slimme slot is ontwikkeld door het Poolse bedrijf Tedee, dat in 2017 werd opgericht. Tedee beschikt over verschillende beveiligingsoplossingen, waaronder sloten, sensoren en alarmsystemen.

Een slim deurslot van Tedee is voorzien van een batterij met een levensduur van twee jaar, zodat je niet bang hoeft te zijn dat het slot stroom verliest. Daarnaast beschikt het slimme slot over veiligheidssoftware die het slot beschermt tegen hackers. Het slot is uitgerust met een geavanceerde beveiligingsfunctie die ervoor zorgt dat alleen gebruikers met een gebruikersnaam en wachtwoord toegang krijgen tot het slot. Dat betekent dat wanneer iemand het slot probeert te openen met een sleutel, de toegang wordt geweigerd.

Dit slimmer deurslot kan worden bediend met een smartphone of tablet. Je kunt het slot ook bedienen met een afstandsbediening, waarmee je het slot op afstand kunt openen en sluiten. Je kunt ook meerdere gebruikers aan het slot toevoegen, waardoor meerdere mensen toegang hebben tot het slot.Ook beschikt het slot over een bewegingssensor die detecteert of iemand in de buurt van het slot komt. Wanneer de bewegingssensor beweging waarneemt, dan zal het slot een alarm activeren die je waarschuwt wanneer er iemand in de buurt van het slot is.

Kortom, het Tedee slot is een krachtig en slim deurslot dat Bluetooth-technologie gebruikt om je huis te beveiligen. Het slimme slot van Tedee beschikt over een batterij met een levensduur van twee jaar, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat het slot zijn stroom verliest. Daarnaast beschikt het slimme slot over beveiligingssoftware die het slot beschermt tegen hackers. Het slot is uitgerust met een geavanceerde beveiligingsfunctie die ervoor zorgt dat alleen gebruikers met een gebruikersnaam en wachtwoord toegang hebben tot het slot. Dit betekent dat als iemand het slimmer deurslot probeert te openen met een sleutel, de toegang wordt geweigerd.

Tedee bestellen

Nuki 3.0: het slimme slot die je eenvoudig bedient met je smartphone!

De Nuki 3.0 is een slim deurslot dat deel uitmaakt van de Nuki-serie slimme sloten. De Nuki 3.0 is speciaal ontworpen om je deuren te beveiligen en te bedienen met je smartphone. Het slot is eenvoudig op afstand te bedienen en biedt een aantal extra opties zoals het instellen van tijdschema’s en het toekennen van toegang aan een bepaald aantal personen. Het slot is eenvoudig te bedienen, werkt betrouwbaar en biedt veel opties om je deur te beveiligen. Daarnaast is het slot ook nog eens stijlvol en past het mooi in het moderne interieur van je huis. Kortom, de Nuki 3.0 is een uitstekend slim slot dat eenvoudig is te bedienen en veel extra opties biedt. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en stijlvol slim slot, dan is de Nuki 3.0 zeker een goede keuze.

De Nuki 3.0 is een slim deurslot dat je eenvoudig kan installeren en gebruiken. Met behulp van een handleiding, YouTube-video’s en de Nuki-app kun je de installatie en het gebruik ervan snel onder de knie krijgen. De installatie is kinderlijk eenvoudig en de setup in de app is ook simpel te volgen. De Bridge kostte wat meer moeite, maar werkt naar behoren. Na de installatie kun je de deur handmatig openen of sluiten met behulp van de Nuki-app. Ook kun je de deur automatisch openen als je in de buurt bent met de optie voor geofencing. Verder biedt de app de mogelijkheid om gebruikers te beheren zodat je anderen tijdelijk toegang kunt geven tot jouw slimmer deurslot. De Nuki 3.0 is betrouwbaar in het dagelijks gebruik, maar het is wel belangrijk om te bedenken dat als de Nuki het niet doet, je niet meer binnenkomt.

Bij de 3.0 heeft Nuki een accuduur van ongeveer 4 maanden voorspeld en krijg je een melding binnen de app en op het slot als de batterijen vervangen of opgeladen moeten worden. Het omdraaien van de sleutel maakt wel een redelijk geluid, maar dit is niet storend. De Nuki-app zit eenvoudig, maar goed in elkaar waardoor je eenvoudig het slot kunt vergrendelen of ontgrendelen.

Nuki bestellen

De LOQED Touch Smart Lock: de nieuwe speler op de smart lock markt

In de wereld van slimme sloten is er met het Touch Smart Lock van LOQED een nieuwe speler op de markt. Bij dit slot zijn geen sleutel en sleutelcilinder meer nodig. Speciaal aan dit slot is dat er geen sleutel en sleutelcilinder meer nodig zijn. Daarbij is de software eenvoudig maar effectief en worden de integratiemogelijkheden voortdurend verbeterd. Het slot heeft ook een ingebouwde bewegingssensor, waardoor je geen tag op de deurpost hoeft te plaatsen wat bij bijvoorbeeld de Nuki 2.0 wel het geval is. De Touch Smart Lock kost wel meer in aanschaf in vergelijking met andere slimme sloten die op de markt zijn. De normale prijs is €399, terwijl de Nuki 2.0 verkrijgbaar is vanaf €269 inclusief brug. Bovendien wordt het slot stevig aan de deur bevestigd, waardoor het een stuk veiliger is. Bovendien wordt het slimmer deurslot stevig aan de deur bevestigd, waardoor het gebruik van plakband overbodig is.

Samenvattend heeft LOQED met de Touch Smart Lock een serieuze concurrent op de huidige smart lock markt gebracht. Het is duurder in aanschaf, maar je krijgt er een slim deurslot met SKG-certificering voor terug en het slot zit stevig aan de deur bevestigd.

Loqed bestellen

Yale Linus Smart Lock: een eenvoudig te installeren en te bedienen slimmer deurslot

Het Yale Linus Smart Lock is een veiligheidsproduct dat ontworpen is om gemakkelijk te installeren en te gebruiken. Het is beschikbaar in twee verschillende kleuren, mat zwart en grijs. Het slot is uitgevoerd met een slimme Wi-Fi Bridge, Smart Keypad en een dagbouwfunctie.

Voor het installeren van de Linus moet je ervoor zorgen dat je slot aan de eisen voldoet. Het wordt aanbevolen om een slot te gebruiken dat twee sleutels tegelijk kan gebruiken, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Bovendien mag de sleutel niet dikker zijn dan zes millimeter. Zodra aan deze criteria is voldaan, is de installatie een koud kunstje. Je bevestigt de montageplaat met een meegeleverde mini-inbussleutel, plaatst vervolgens de Linus op de cilinder en voert de technische installatie uit. De Linus kan op verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt kiezen voor de stand-alone installatie, waarbij het slot via bluetooth verbinding maakt met je telefoon, of je kiest voor de connect Wi-Fi Bridge om het slot te koppelen aan je wifi thuis. De voordelen hiervan zijn groot, want de Linus is compatibel met Google assistant, Apple homekit en Amazon Alexa.

Door middel van de Yale Access App kun je het slot kalibreren, je gezinsleden toevoegen, connect Wi-Fi Bridge installeren en het slot openen met je smartphone. Met de extra optie van het Yale Smart Keypad kun je het slot ook openen met een pincode. Het is ook mogelijk om het slot te openen met je analoge sleutel. Daarnaast beschikt het slimmer deurslot over een geofencing functie, waardoor het slot opent wanneer je binnen een bepaalde straal van het slimmer deurslot bent, en een dageraadfunctie. Het Yale Linus Smart Lock is een beveiligingsproduct dat je eenvoudig kunt installeren en gebruiken. Het is uitgerust met verschillende slimme functies, waardoor het slot veilig en gemakkelijk te bedienen is.

Dit is een slim deurslot dat is ontworpen om een einde te maken aan de vervelende sleutels die je elke keer moet gebruiken bij het betreden van je woning. Dit slot is gemaakt door Bold, een bedrijf dat zich richt op het creëren van eenvoudige en betaalbare smart home-apparaten. Het Bold Smart Lock heeft een aantal speciale functies, waaronder snelle installatie, een mobiele app en de optie om een Bold Connect-hub aan te schaffen. Het installeren van het Bold Smart Lock is eenvoudig. Verwijder de huidige cilinder van de deur en vervang deze door de slimme cilinder. Over het algemeen past de cilinder op alle deuren, maar let op de draaiknop. De draaiknop op het slot maakt het slot relatief breed. Controleer daarom of het slot op jouw deur past.

Bold Smart Lock: toegang tot je woning met een druk op de knop!

Door het gebruik van de app van Bold kun je je deurslot heel eenvoudig bedienen. Wanneer je het slot voor het eerst installeert, moet je het koppelen met de app. Daarvoor druk je een paar keer op een knop, waarna de app het slot binnen enkele seconden herkent en koppelt. Met de functie Auto Unlock die in de app is ingebouwd, wordt het slot automatisch ontgrendeld als je in de buurt bent, waardoor je je telefoon in je zak kunt laten zitten. Let er wel op dat deze functie ook werkt als je binnen in de buurt van het slot bent, dus dat is iets om in de gaten te houden. Je kunt er ook altijd voor kiezen om het slot te openen met de pincode. Met de mobiele app kun je dus anderen toegang geven tot je huis, kantoor of Airbnb-appartement door middel van een tijdelijke pincode. Je kunt de deur ook met de app op slot doen of met een knop aan de binnenkant van de deur. Zo heb je snel en eenvoudig toegang tot je woning, zonder dat anderen een app hoeven te downloaden.

Conclusie slim deurslot kiezen

Na het bekijken van vijf verschillende slimme deursloten is de conclusie dat er een ruim aanbod is aan innoverende en veilige sloten waarmee we ons huis kunnen beveiligen. Ieder slot heeft zijn eigen kenmerken en voordelen, waardoor vergelijken de moeite waard is. Tedee gebruikt bluetooth-technologie om toegang te verlenen, Nuki heeft een geofencingfunctie en Yale biedt de mogelijkheid om het slot met een pincode te bedienen. Bold en Loqed hebben beide een korte installatie- en insteltijd en bieden een goede beveiliging. Kortom, elk slimmer deurslot heeft zijn eigen voor- en nadelen, waardoor een vergelijking de moeite waard is.

M&C Deurcilinders voldoen aan de strengste eisen
M&C cilinderslot is beveiligd tegen boren, openpikken, kerntrekken, de slagmethode en de impressietechniek.
lockpick beveiliging
Beveiligd tegen openpikken
Breek beveiliging
Breek - beveiliging
Anti-klop
Klop - beveiliging
trekbeveiliging
Kerntrek- beveiliging
boorbeveiliging
Beveiligd tegen boren
sluitplan
Geschikt voor alle sluitplannen
5 jaar garantie
BESTEL NU
Nuki Slim deurslot

Past de Nuki op alle cilinders?

Controleer of de Nuki wel op je cilinders passen. Dit kan je controleren door een sleutel in je cilinderslot te steken (aan de binnenzijde van je deur) en test of je de deur nog open en op slot kan draaien aan de buitenzijde van de deur. Kan dit niet dan zal je een oplossing moeten bedenken om gebruik te maken van je Nuki slimme slot. Ons advies is om direct SKG 3* cilindersloten aan te schaffen van M&C. deze zijn zeer goed beveiligd en met de speciale Nuki koppeling is de Nuki ook goed en stevig te bevestigen. zoals met de M&C Minos serie met Nuki koppeling.

Tedee slot op je cilinder

Tedee slot pas niet op elke cilinder. Ook moet je kijken of het slot nog bediend kan worden als er een sleutel in zit. Bestel je een Tedee smart lock direct met de SKG 3 gekeurde cilindersloten van M&C. Dan weet je dat je Tedee slot past, maar ook dat je goede en veilige cilindersloten hebt die bestand zijn tegen kerntrekken, boren breken, pikken en nog veel meer. Zo kan je een Tedee slot zwart kiezen direct met zwarte cilinders van M&C.

Tedee zwart
article-icon1
Cilinder opmeten

M&C Cilinders

M&C cilinders heeft alles wat u nodig heeft voor een goed en beveiligd cilinderslot. Het SKG 3* keurmerk betekent al dat uw cilinder beveiligd is tegen het boren, kloppen, kerntrekken, slagmethode en impressietechniek. Maar wat M&C zo speciaal maakt is dat ze standaard voorzien zijn voor gehard stalen brug en daardoor nagenoeg onbreekbaar. M&C is kwa prijs ook zeer goed vertegenwoordigd. Een vergelijkbaar ander merk zit veelal op bijna het dubbele van de prijs. Daardoor is M&C een zeer gewild product als u uw cilindersloten wilt vervangen met SKG 3 sterren cilinders. Zo weet u zeker dat uw sloten goed beveiligd zijn.

Heeft u vragen over de M&C cilinders kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij begrijpen goed dat u hulp kunt gebruiken om zeker te weten dat u de juiste maten besteld.
Toch de verkeerde maat besteld? Geen probleem dit kunnen wij zonder problemen voor u oplossen. Daarnaast hanteren wij ook de laagste prijsgarantie. Mocht u toch een betere aanbieding hebben ontvangen. Kunt u ons de offerte toesturen en u minimaal een vergelijkbaar aanbod doen*.

Main Image

MR-Beveiliging
Kiyoh score

We proberen er alles aan te doen om de klant tevreden te stellen. Zie hier onze onafhankelijke klantbeoordelingen. Wilt u ook een beoordeling achterlaten?

Bekijk al onze beoordelingen
Slimme deursloten
Dé manier om zelf uw thuis veiliger te maken, deze sloten zijn beveiligd tegen vele soorten inbraak!
Al vanaf € 189.00 incl. BTW verkrijgbaar
BESTEL NU