Prijsweergave
Incl. BTWExcl. BTW
Winkelwagen
0 artikelen - 0.00
logo
kiyoh
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis in huis
SKG 3* sloten/cilinders
Dé manier om zelf uw thuis veiliger te maken.
Al vanaf € 52.50 incl. BTW verkrijgbaar
BESTEL NU
item1
Snelle levertijd
Voor 23:59 uur besteld is de volgende dag in huis*
item2
Geen verzendkosten
Altijd gratis verzending in Nederland en België
item3
30 dagen bedenktijd
Eenvoudig en gratis retour binnen 30 dagen
item4
Gratis support
Gratis support tijdens en na uw aankoop

SKG 3 sloten voor je buitendeuren

Waar moet je op letten voor de juiste sloten en cilinders.

SKG sloten en cilinders zijn officieel getest en gekeurd volgens Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Het geeft de mate van inbraakwerendheid aan. SKG sterren slot is te onderscheiden in drie verschillende categorieën, waarbij de SKG 3* de hoogste veiligheidsklasse heeft.

Goed cilinderslot

Een goed beveiligd cilinderslot is essentieel voor een goede inbraakwerend slot deur en de basis van een goed beveiligd huis. De cilindersloten voor je buitendeuren zal je sluitwerk een stuk beter beveiligen.
Alleen is een insteekslot niet voldoende. daarbij is het goed om minimaal 2 extra bijzetsloten te plaatsen. Heb je een oplegslot, dan is het goed te overwegen om deze te laten vervangen naar een driepuntssluiting. Een driepuntssluiting is beveiligd op 3 verschillende plekken in de deur. De haken van het sluitwerk komen op 3 verschillende punten uit de deur als de deur op slot gedraaid wordt.

Kerntrekken of cilinderbreken bij een SKG slot

De meest voorkomende inbrekersmethoden is het kerntrekken of cilinder breken. Inbrekers staan dan met behulp van een eenvoudig stuk gereedschap binnen 30 seconden bij u binnen! Vervangt u uw huidige deurcilinder voor een SKG 3* cilinder, dan bent u beveiligd tegen zowel het kerntrekken, als boren, kloppen en pikken. Helaas bent u alleen met een SKG 3* cilinder niet beveiligd tegen kerntrekken. Kiest u voor de M&C cilinder, dan bent u óók beveiligd tegen kerntrekken en cilinder breken. Wij leveren namelijk een extra stalen brug bij alle deurcilinders uit ons assortiment. Met deze stalen brug bent u wel optimaal beveiligd tegen alle inbrekersmethoden.

SKG keurmerk

Heeft u nog een SKG2 slot of een cilinder zonder keurmerk cilinderslot? Dan is het voor een inbreker kinderlijk eenvoudig om binnen 30 seconden in uw woning of bedrijfspand te staan! Daarom adviseren wij altijd om een SKG 3* slot of cilinder te monteren. Met een SKG 3 sterren slot of cilinder is de kans groot dat een inbreker uw woning of bedrijfspand voorbij loopt.
Let op! Zorg er altijd voor dat u de SKG producten op de juiste wijze monteert, anders kan de veiligheid nog niet worden gegarandeerd. Omdat inbrekers zich altijd richten op de zwakste plek, is alleen een slot met 3 sterren keurmerk niet voldoende. Zorg dat ook uw scharnieren, deuren en kozijnen voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaard.

SKG sloten met sterren

SKG sloten met maximaal 2 sterren zorgen alleen voor een basisbeveiliging. De sloten zijn minimaal drie minuten bestand tegen inbrekers en met simpel gereedschap als een breekijzer of schroevendraaier te openen. Een SKG2* slot is al beter bestand tegen inbraken. Helaas zijn SKG2 sterren cilinders niet bestand tegen de inbraakmethodes kerntrekken en cilinder breken, die de laatste tijd zeer populair is onder inbrekers. Een kwaadwillende heeft binnen 30 a 40 seconden het cilinderslot eruit getrokken en kan eenvoudig de deur open met een willekeurige schroevendraaier.

Hoe herken ik SKG gecertificeerde sloten en cilinders?

SKG gecertificeerde sloten en cilinders worden standaard voorzien van een onuitwisbaar logo van SKG, het huisje met daarbij het aantal sterren van 1 tot 3. Wellicht heeft u dit logo wel eens gezien. Inbrekers zijn hier natuurlijk ook van op de hoogte. U vergroot dan ook de kans (met een SKG 3* keurmerk) dat een inbreker uw woning of bedrijfspand voorbij loopt.
Wilt u meer weten over SKG sloten en cilinders? Of bent u opzoek naar een SKG 3* cilinder en wilt u graag advies van een expert? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bieden u vrijblijvend advies!

M&C Cilinders

M&C Deurcilinders voldoen aan de strengste eisen
M&C cilinderslot is beveiligd tegen boren, openpikken, kerntrekken, de slagmethode en de impressietechniek.
lockpick beveiliging
Beveiligd tegen openpikken
Breek beveiliging
Breek - beveiliging
Anti-klop
Klop - beveiliging
trekbeveiliging
Kerntrek- beveiliging
boorbeveiliging
Beveiligd tegen boren
sluitplan
Geschikt voor alle sluitplannen
5 jaar garantie
BESTEL NU
Beste cilinderslot

SKG 3* sloten en cilinders pluspunten

  • SKG 3* keurmerk en daarbij een gehard stalen brug
  • Beveiligd met praktisch alle beveiligingstechnieken
  • Beschermd en verhoogd sleutelprofiel
  • geschikt voor kleine en grote sluitplannen
  • Te verkrijgen als snijsleutel en keersleutel
  • Inclusief certificaat

M&C sloten zijn verkrijgbaar in een keersleutel of snijsleutel, modulair en leverbaar tot een maximale lengte van 205mm; past bij elke deurdikte.

M&C veiligheidssloten zijn leverbaar in de kleuren nikkel, messing en zwart.

M&C pluspunten

  • een complete gelijksluitende set in verschillende kleuren leverbaar
  • Leverbaar met en zonder knop
  • In verschillende kleuren of alleen metalen sleutels

Veiligheidssloten zijn essentieel tegenwoordig. De sloten met het SKG 2 keurmerk zijn binnen 20 a 30 seconden te trekken of te breken. Beveilig daarom je woning goed met een veiligheidsslot met het SKG 3* keurmerk en kies direct met een extra gehard stalen brug.

Bestel voor 17:00 uur een gelijksluitende set veiligheidssloten en krijg deze de volgende dag al geleverd.

 

M&C Color binnenzijde
article-icon1
Cilinder opmeten

M&C Cilinders

M&C cilinders heeft alles wat u nodig heeft voor een goed en beveiligd cilinderslot. Het SKG 3* keurmerk betekent al dat uw cilinder beveiligd is tegen het boren, kloppen, kerntrekken, slagmethode en impressietechniek. Maar wat M&C zo speciaal maakt is dat ze standaard voorzien zijn voor gehard stalen brug en daardoor nagenoeg onbreekbaar. M&C is kwa prijs ook zeer goed vertegenwoordigd. Een vergelijkbaar ander merk zit veelal op bijna het dubbele van de prijs. Daardoor is M&C een zeer gewild product als u uw cilindersloten wilt vervangen met SKG 3 sterren cilinders. Zo weet u zeker dat uw sloten goed beveiligd zijn.

Heeft u vragen over de M&C cilinders kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij begrijpen goed dat u hulp kunt gebruiken om zeker te weten dat u de juiste maten besteld.
Toch de verkeerde maat besteld? Geen probleem dit kunnen wij zonder problemen voor u oplossen. Daarnaast hanteren wij ook de laagste prijsgarantie. Mocht u toch een betere aanbieding hebben ontvangen. Kunt u ons de offerte toesturen en u minimaal een vergelijkbaar aanbod doen*.

Main Image

MR-Beveiliging
Kiyoh score

We proberen er alles aan te doen om de klant tevreden te stellen. Zie hier onze onafhankelijke klantbeoordelingen. Wilt u ook een beoordeling achterlaten?

Bekijk al onze beoordelingen
SKG 3* sloten/cilinders
Dé manier om zelf uw thuis veiliger te maken, deze sloten zijn beveiligd tegen vele soorten inbraak!
Al vanaf € 52.50 incl. BTW verkrijgbaar
BESTEL NU