Prijsweergave
Incl. BTWExcl. BTW
Winkelwagen
0 artikelen - 0.00
logo
kiyoh
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis in huis
M&C Cilinders
Dé manier om zelf uw thuis veiliger te maken.
Al vanaf € 52.50 incl. BTW verkrijgbaar
BESTEL NU
item1
Snelle levertijd
Voor 23:59 uur besteld is de volgende dag in huis*
item2
Geen verzendkosten
Altijd gratis verzending in Nederland en België
item3
30 dagen bedenktijd
Eenvoudig en gratis retour binnen 30 dagen
item4
Gratis support
Gratis support tijdens en na uw aankoop

Verschil M&C Cilindersloten

Het verschil tussen de M&C cilindersloten is dat de M&C Color cilinders kleuren kapjes heeft. Bij elke sleutel kan je, je kleur zelf kiezen. Bij de M&C Matrix, M&C Condor, Minos en Move heb je alleen metalen sleutels. Alle cilinders van M&C die wij aanbieden hebben het SKG 3* keurmerk.

Hieronder hebben we alle verschillen op een rijtje gezet:

M&C Color plus:

M&C Color plus sleutel afmeting

De naam zegt het al. het zijn gekleurde sleutels en is een keersleutel. Dit betekent dat de sleutel horizontaal en op 2 manieren in het slot (cilinder) gestoken kan worden.
de meenemer is van RVS en is niet geschikt voor sluitplannen.
De Color plus is alleen verkrijgbaar in de kleur nikkel.
De sleutel van de M&C Color plus is vrij groot en dik (lengte is 8,2cm, breedte is 2,9 cm, en dikte van de sleutel is 7 mm)
De M&C Color+ is standaard voorzien van een zogenaamde nood of gevarenfunctie. Hierdoor is de veiligheidscilinder tweezijdig te bedienen – ook wanneer er een sleutel in de andere zijde van de cilinder zit.
De M&C COLOR + is beveiligd tegen boren, openpikken, kerntrekken en de slagmethode. Deze veiligheidscilinder heeft bovenop de drie sterren SKG vereisten ook nog een hardstalen brug waardoor het bijna onmogelijk is om de cilinder te breken – zelfs zonder deurbeslag.

Hier vindt je nog meer verschillen over de M&C Color+ cilinders

M&C Color+

 

M&C Matrix:

M&C Matrix sleutel afmeting

Je kan bij de M&C Matrix kiezen voor gekleurde sleutels of metalen sleutels.

Bij een nieuwe bestelling krijg je gekleurde of metalen sleutels (bij geen keuze leveren we metalen sleutels). Bij een nabestelling of bij de bestelling van extra sleutels kan je wel voor de andere serie kiezen.
Bijvoorbeeld: bij een set nieuwe deurcilinders van de Matrix serie heb je gekozen voor gekleurde sleutels. Direct wil je nog extra sleutels toevoegen aan de bestelling (of je wilt later M&C sleutels bij bestellen) dan kan je wel kiezen voor de metalen sleutels. Wil je direct bij de extra sleutels van een nieuwe set cilinders geeft dit dan aan in het opmerkingsveld bij het afrekenen.
De Matrix is een snijsleutel (ook vaak genoemd de kartel of tandjes sleutel) zoals je gewend bent van de meeste  (ouderwetse) sleutels.
De meenemer is van RVS en de cilinder is iets beter beveiligd dan de M&C Color plus

Kenmerken

De M&C MATRIX veiligheidscilinder is:

 • Veilig: meer dan 3.5 miljoen verschillende sluitingen en nagenoeg onbreekbaar
 • Gebruiksvriendelijk: ook bedienbaar wanneer er een sleutel in de andere zijde zit
 • Modulair: leverbaar tot een maximale lengte van 328 mm; past in elke deur
 • Veelzijdig: leverbaar in de kleuren nikkel, messing en zwart
 • Flexibel: met een sluitplan bepaal je wie toegang heeft tot welke ruimte
 • Metalen sleutel variant is 6,4 cm lang, 3cm breed en 2,5mm dik (deze sleutel is geschikt in combinatie met de oa de Nuki.
 • Color sleutel variant is 8,2cm lang, breedte is 2,9 cm, en dikte van de sleutel is 7 mm

De M&C Matrix is standaard voorzien van een zogenaamde nood of gevarenfunctie. Hierdoor is de veiligheidscilinder tweezijdig te bedienen – ook wanneer er een sleutel in de andere zijde van de cilinder zit.
De M&C Matrix is beveiligd tegen boren, openpikken, kerntrekken en de slagmethode. Deze veiligheidscilinder heeft bovenop de drie sterren SKG vereisten ook nog een hardstalen brug waardoor het bijna onmogelijk is om de cilinder te breken – zelfs zonder deurbeslag.
De sleutels van de MATRIX zijn gepatenteerd tegen ongeoorloofd kopiëren, onder andere door middel van een undercut beveiliging. Bij elke set wordt een certificaat geleverd waarmee je bij een geautoriseerde dealer (onder andere bij ons) sleutels en/of cilinders kunt laten bijmaken.

Hier vindt je nog meer verschillen van de M&C Matrix

M&C Matrix

 

M&C Condor:

is net zoals de Color plus ook een keersleutel. deze is alleen altijd van metaal en heeft een verhoogd profiel. De sleutel is daardoor niet plat maar is wat gebobbeld. De meenemer is van RVS net zoals de Matrix en de cilinder is door het verhoogde profiel beter beveiligd tegen kopieren.

M&C Condor sleutel afmeting

Kenmerken

De M&C Condor veiligheidscilinder is:

 • Veilig: meer dan 7.5 miljoen verschillende sluitingen en nagenoeg onbreekbaar
 • Gebruiksvriendelijk: de platte sleutel past op 2 manieren in het cilindergat
 • Modulair: leverbaar tot een maximale lengte van 328 mm; past in elke deur
 • Veelzijdig: leverbaar in de kleuren nikkel, messing en zwart
 • Flexibel: met een sluitplan bepaal je wie toegang heeft tot welke ruimte
 • Metalen sleutel variant is 6,5 cm lang, 3,2 cm breed en 4 mm dik (deze sleutel is geschikt in combinatie met de oa de Nuki).

De M&C Condor is standaard voorzien van een zogenaamde nood of gevarenfunctie. Hierdoor is de veiligheidscilinder tweezijdig te bedienen – ook wanneer er een sleutel in de andere zijde van de cilinder zit.
De M&C Condor is beveiligd tegen boren, openpikken, kerntrekken en de slagmethode. Deze veiligheidscilinder heeft bovenop de drie sterren SKG vereisten ook nog een hardstalen brug waardoor het bijna onmogelijk is om de cilinder te breken – zelfs zonder deurbeslag.
De sleutels van de CONDOR zijn gepatenteerd tegen ongeoorloofd kopiëren. Deze zijn ook extra beveiligd door middel van een verhoogd profiel. Bij elke set wordt een certificaat geleverd waarmee je bij een geautoriseerde dealer (onder andere bij ons) sleutels en/of cilinders kunt laten bijmaken.

Hier vindt je nog meer informatie over de M&C Condor

M&C Condor

M&C Move:

M&C Move sleutel afmeting

De M&C MOVE is de meest geavanceerde cilinder voor jouw veiligheid! Het unieke beweegbare deel in de cilinder en sleutel geven je de extra bescherming die je nodig hebt!

Door de geavanceerde techniek is de MOVE cilinder vrijwel onmogelijk te manipuleren en beveiligt hij tegen boren, openpikken, kerntrekken, de slagmethode en de impressietechniek. Deze nieuwste generatie cilinders hebben naast de hoogwaardige kwaliteit van alle M&C producten ook nog een extra bijzonderheid: het beweegbare deel in de cilinder en de sleutel.
De M&C MOVE veiligheidscilinder heeft bovenop de SKG®*** vereisten, een hardstalen brug waardoor het bijna onmogelijk is om de cilinder te breken – zelfs zonder deurbeslag. Daarnaast heeft MOVE in de cilinder een u-clip die zorgt voor extreme beveiliging; waardoor het kerntrekken van een cilinder en het wegfrezen van de cilinder vrijwel onmogelijk wordt maakt.
De MOVE sleutels zijn gepatenteerd tegen ongeoorloofd kopiëren en bieden de hoogste kopieerbescherming. De beweegbare delen bieden zelfs bescherming tegen 3D printing. Bij elke set wordt een certificaat geleverd waarmee je bij een geautoriseerde dealer sleutels en/of cilinders kunt laten bijmaken.
De M&C MOVE is standaard voorzien van een zogenaamde nood- of gevarenfunctie. Hierdoor is de veiligheidscilinder tweezijdig te bedienen – ook wanneer er een sleutel in de andere zijde van de cilinder zit.

Kenmerken

De M&C Move veiligheidscilinder is:

 • Gebruiksvriendelijk: de platte sleutel past op 2 manieren in het cilindergat
 • Modulair: leverbaar tot een maximale lengte van 328 mm; past in elke deur
 • Kleur: Alleen leverbaar in de kleur nikkel
 • Metalen sleutel variant is 6,9 cm lang, 3,3 cm breed en 2,5mm dik (deze sleutel is geschikt in combinatie met de oa de Nuki.

De M&C Move is standaard voorzien van een zogenaamde nood of gevarenfunctie. Hierdoor is de veiligheidscilinder tweezijdig te bedienen – ook wanneer er een sleutel in de andere zijde van de cilinder zit.
De M&C Move is beveiligd tegen boren, openpikken, kerntrekken en de slagmethode. Deze veiligheidscilinder heeft bovenop de drie sterren SKG vereisten ook nog een hardstalen brug waardoor het bijna onmogelijk is om de cilinder te breken – zelfs zonder deurbeslag.
De sleutels van de Move zijn gepatenteerd tegen ongeoorloofd kopiëren. Deze zijn ook extra beveiligd door middel van een verhoogd profiel. Bij elke set wordt een certificaat geleverd waarmee je bij een geautoriseerde dealer (onder andere bij ons) sleutels en/of cilinders kunt laten bijmaken.

Hier vindt je nog meer informatie over de M&C Move

M&C Move

M&C Minos

M&C Minos sleutel afmeting

De nieuwste serie van M&C is de Minos. Deze hebben bijna alle eigenschappen van de Move serie maar zijn goedkoper in aanschaf. De prijs van de Minos serie zit tussen de color en condor serie in. De Minos serie heeft ook een keersleutel en het cilinderslot is nog beter beveiligd. Namleijk net zoals de move serie met een extra gehard stalen plaat tegen het boren. Ook zijn alle cilinders uitgevoerd met een stalen brug waardoor ze praktisch onbreekbaar zijn. D

De M&C Minos is alleen verkrijgbaar in metalen sleutels en het formaat van de sleutel is 6,4 cm lang, 3cm breed en 2,5mm dik (deze sleutel is geschikt in combinatie met de oa de Nuki.

M&C Minos

 

Alle M&C Cilindersloten die wij aanbieden:

Hebben het SKG 3* keurmerk, hebben een extra gehard stalen brug en bij elke set wordt een certificaat geleverd waarmee je bij een geautoriseerde dealer sleutels en/of cilinders kunt laten bijmaken. de cilinders zijn leverbaar tot een maximale lengte van 205mm en past bij elke deurdikte.

Voor de M&C Matrix en Condor kan je een cilinderset bestellen in verschillende kleuren cilinders. Zo kunt u keuze maken uit bijvoorbeeld zwarte en nikkel kleurige cilinder. Dit kunt u doen op de product pagina https://mc-cilinder.nl/product-page

Alles over ons bedrijf kunt u vinden op MR-Beveiliging.nl

 

 

M&C Deurcilinders voldoen aan de strengste eisen
M&C cilinderslot is beveiligd tegen boren, openpikken, kerntrekken, de slagmethode en de impressietechniek.
lockpick beveiliging
Beveiligd tegen openpikken
Breek beveiliging
Breek - beveiliging
Anti-klop
Klop - beveiliging
trekbeveiliging
Kerntrek- beveiliging
boorbeveiliging
Beveiligd tegen boren
sluitplan
Geschikt voor alle sluitplannen
5 jaar garantie
BESTEL NU
M&C Color plus sleutel

Verschil M&C sleutels

De verschillen tussen de M&C sleutels zijn het grootste. We hebben deze voor u op een rij gezet

 • M&C Color plus is vrij groot en dik lengte is 8,2cm, breedte is 2,9 cm, en dikte van de sleutel is 7 mm
 • Matrix heeft een Metalen sleutel variant is 6,4 cm lang, 3cm breed en 2,5mm dik
 • Matrix (uitlopend) Color sleutel variant is 8,2cm lang, breedte is 2,9 cm, en dikte van de sleutel is 7 mm
 • Condor heeft een Metalen sleutel variant is 6,5 cm lang, 3,2 cm breed en 4 mm dik
 • Move heeft een Metalen sleutel variant is 6,9 cm lang, 3,3 cm breed en 2,5mm dik
 • Minos heeft een metalen sleutel variant is 6,4 cm lang, 3cm breed en 2,5mm dik

Alleen de M&C Color serie en de Matrix sleutels met een gekleurde kap zijn niet geschikt voor een elektrisch motorslot zoals de Nuki, Danalock etc..

De andere series zijn wel geschikt voor de Nuki, Danalock en andere merken.

 

De M&C Condor sleutel passen niet in elk kerntrekbeslag. Let op de opening van het kerntrekbeslag of deze past. De sleutel is namelijk dikker door het verhoogde profiel.

 

article-icon1
Cilinder opmeten

M&C Cilinders

M&C cilinders heeft alles wat u nodig heeft voor een goed en beveiligd cilinderslot. Het SKG 3* keurmerk betekent al dat uw cilinder beveiligd is tegen het boren, kloppen, kerntrekken, slagmethode en impressietechniek. Maar wat M&C zo speciaal maakt is dat ze standaard voorzien zijn voor gehard stalen brug en daardoor nagenoeg onbreekbaar. M&C is kwa prijs ook zeer goed vertegenwoordigd. Een vergelijkbaar ander merk zit veelal op bijna het dubbele van de prijs. Daardoor is M&C een zeer gewild product als u uw cilindersloten wilt vervangen met SKG 3 sterren cilinders. Zo weet u zeker dat uw sloten goed beveiligd zijn.

Heeft u vragen over de M&C cilinders kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij begrijpen goed dat u hulp kunt gebruiken om zeker te weten dat u de juiste maten besteld.
Toch de verkeerde maat besteld? Geen probleem dit kunnen wij zonder problemen voor u oplossen. Daarnaast hanteren wij ook de laagste prijsgarantie. Mocht u toch een betere aanbieding hebben ontvangen. Kunt u ons de offerte toesturen en u minimaal een vergelijkbaar aanbod doen*.

Main Image

MR-Beveiliging
Kiyoh score

We proberen er alles aan te doen om de klant tevreden te stellen. Zie hier onze onafhankelijke klantbeoordelingen. Wilt u ook een beoordeling achterlaten?

Bekijk al onze beoordelingen
M&C Deurcilinders
Dé manier om zelf uw thuis veiliger te maken, deze sloten zijn beveiligd tegen vele soorten inbraak!
Al vanaf € 52.50 incl. BTW verkrijgbaar
BESTEL NU