Prijsweergave
Incl. BTWExcl. BTW
Winkelwagen
0 artikelen - 0.00
logo
kiyoh
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis in huis
Schoonmaken M&C cilinder
Dé manier om zelf uw thuis veiliger te maken.
Al vanaf € 49.95 incl. BTW verkrijgbaar
BESTEL NU
item1
Snelle levertijd
Voor 23:59 uur besteld is de volgende dag in huis*
item2
Geen verzendkosten
Altijd gratis verzending in Nederland en België
item3
30 dagen bedenktijd
Eenvoudig en gratis retour binnen 30 dagen
item4
Gratis support
Gratis support tijdens en na uw aankoop

Zijde van M&C Cilinder functioneert niet

Helaas komt het een enkele keer voor dat 1 zijde van de M&C Condor cilinder niet functioneert. in bijna alle gevallen komt dit door een beestje wat in de cilinder is gekropen. daarna is door de sleutel het beestje plat gedrukt tegen de koppeling en gebeurt het dat de andere zijde niet meer functioneert.

Gelukkig is dit vrij snel te verhelpen. Wij hebben een filmpje gemaakt waarin wordt uitgelegd hoe de cilinder uit elkaar gehaald kan worden.

M&C Deurcilinders voldoen aan de strengste eisen
M&C cilinderslot is beveiligd tegen boren, openpikken, kerntrekken, de slagmethode en de impressietechniek.
lockpick beveiliging
Beveiligd tegen openpikken
Breek beveiliging
Breek - beveiliging
Anti-klop
Klop - beveiliging
trekbeveiliging
Kerntrek- beveiliging
boorbeveiliging
Beveiligd tegen boren
sluitplan
Geschikt voor alle sluitplannen
5 jaar garantie
BESTEL NU
Beste cilinderslot

Schoonmaken M&C Cilinder

  • De cilinders hebben in totaal 5 jaar garantie.
  • Mocht u het door ons willen laten doen, kost het schoonmaken €18,-
  • Mocht het probleem niet verholpen zijn dan kunt u een e-mail sturen met daarin het probleem (bij voorkeur met een foto of een klein filmpje) en daarbij uw ordernummer.

Doordraaien M&C cilinder

Een hele enkele keer gebeurt het dat de cilinder van een M&C matrix of condor serie door draait. Dit zijn cilinders die in 2018 zijn aangeschaft. Hierin zit een verouderde koppeling waarbij het mogelijk is dat er een klein hoekje afbreekt. Wij hebben hiervoor een nieuwe koppeling die wij gratis naar u opsturen. Stuurt u ons een e-mail met daarin het probleem en uw ordernummer. Wij zorgen dat u een koppeling opgestuurd krijgt. Deze is op dezelfde manier te vervangen zoals u kunt zien in het filmpje.

Mocht het u het liever aan ons overlaten. Dan kunt u de cilinder samen met 1 sleutel opsturen met daarbij een vermelding met uw ordernummer en het probleem. Mocht de cilinder daarna weer opgestuurd worden dan gebeurt dat naar hetzelfde adres als de bestelling toen geplaatst is. Moet het naar een ander adres kunt u dit het beste e-mailen naar ons. Zodat u geen adres gegevens bij de cilinder en sleutel zelf heeft.

M&C Color binnenzijde
article-icon1
Cilinder opmeten

M&C Cilinders

M&C cilinders heeft alles wat u nodig heeft voor een goed en beveiligd cilinderslot. Het SKG 3* keurmerk betekent al dat uw cilinder beveiligd is tegen het boren, kloppen, kerntrekken, slagmethode en impressietechniek. Maar wat M&C zo speciaal maakt is dat ze standaard voorzien zijn voor gehard stalen brug en daardoor nagenoeg onbreekbaar. M&C is kwa prijs ook zeer goed vertegenwoordigd. Een vergelijkbaar ander merk zit veelal op bijna het dubbele van de prijs. Daardoor is M&C een zeer gewild product als u uw cilindersloten wilt vervangen met SKG 3 sterren cilinders. Zo weet u zeker dat uw sloten goed beveiligd zijn.

Heeft u vragen over de M&C cilinders kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij begrijpen goed dat u hulp kunt gebruiken om zeker te weten dat u de juiste maten besteld.
Toch de verkeerde maat besteld? Geen probleem dit kunnen wij zonder problemen voor u oplossen. Daarnaast hanteren wij ook de laagste prijsgarantie. Mocht u toch een betere aanbieding hebben ontvangen. Kunt u ons de offerte toesturen en u minimaal een vergelijkbaar aanbod doen*.

Main Image

MR-Beveiliging
Kiyoh score

We proberen er alles aan te doen om de klant tevreden te stellen. Zie hier onze onafhankelijke klantbeoordelingen. Wilt u ook een beoordeling achterlaten?

Bekijk al onze beoordelingen
Schoonmaken M&C cilinder
Dé manier om zelf uw thuis veiliger te maken, deze sloten zijn beveiligd tegen vele soorten inbraak!
Al vanaf € 49.95 incl. BTW verkrijgbaar
BESTEL NU