Prijsweergave
Incl. BTWExcl. BTW
Winkelwagen
0 artikelen - 0.00
logo
kiyoh
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis in huis

Deurbeslag

Ben je op zoek naar een goed deurbeslag en slot voor je buitendeur? Het vinden van het perfecte hang- en sluitwerk voor je huis kan een lastige opgave zijn. In dit artikel gaan we dieper in op de verschillende type deurbeslag en hun voordelen, zodat jij het perfecte slot voor je buitendeur kunt kiezen. Hoe ze werken en welke het beste bij jouw woning past. Daarnaast zullen we je meer vertellen over de materiaalkeuze, de kleurkeuze en hoe je ervoor zorgt dat je de juiste deurbeslag voor de juiste deur kiest. Kortom, je komt te weten hoe je het perfecte beslag voor je buitendeur kunt kiezen. Blijf dus lezen om te ontdekken welke deurbeslagen er zijn en hoe je de juiste keuze kunt maken voor je deurbeslag buitendeur. Voor je het weet heb je een veilige en stijlvolle buitendeur met het perfecte slot voor jouw huis.

SKG 3 deurbeslag voor je buitendeur

SKG is een Nederlandse keuringsinstantie die zich richt op de beveiliging van hang- en sluitwerk. SKG-gecertificeerd deurbeslag voldoet aan strenge veiligheidseisen en biedt een hogere mate van inbraakwerendheid dan niet-gecertificeerd deurbeslag.

SKG-3 deurbeslag voor buitendeuren is het hoogste niveau van SKG-certificering voor deurbeslag en is veelal voorzien van veiligheidsbeslag. Dit betekent dat het deurbeslag zeer inbraakwerend is en getest is op duurzaamheid en veiligheid. SKG-3 deurbeslag is geschikt voor buitendeuren van woningen, bedrijfsgebouwen en andere gebouwen waar een hoge mate van beveiliging gewenst is.

SKG-3 deurbeslag omvat meestal een cilinder met een kerntrekbeveiliging, een veiligheidsrozet, een deurkruk of deurknop en bevestigingsmateriaal. Kerntrekbeveiliging voorkomt dat inbrekers de cilinder uit het slot trekken met behulp van een speciaal gereedschap. Het veiligheidsrozet beschermt de cilinder en biedt extra bescherming tegen inbraakpogingen.

SKG-3 deurbeslag kan worden geleverd in verschillende stijlen, materialen en afwerkingen om te voldoen aan de behoeften en voorkeuren van huiseigenaren en bedrijven. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat het SKG-3 deurbeslag dat u kiest, geschikt is voor de deur waarop het wordt geïnstalleerd en dat het vakkundig wordt geïnstalleerd om optimale beveiliging te bieden.

M&C deurbeslag

Soorten deurbeslag en hoe werkt het

Er zijn verschillende soorten deurbeslag beschikbaar, elk met zijn eigen kenmerken, functies en stijlen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende soorten deurbeslag:

Deurkrukken en deurknoppen:

Dit zijn de meest voorkomende soorten deurbeslag en worden gebruikt om de deur te openen en te sluiten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen, zoals hout, metaal, kunststof en keramiek.

Cilinders en sloten:

Dit type deurbeslag wordt gebruikt om de deur te vergrendelen en ontgrendelen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, waaronder insteeksloten, oplegsloten, meerpuntssluitingen en elektronische sloten.

Deurschilden:

Deurschilden zijn metalen platen die op de deur worden gemonteerd om het deurbeslag te beschermen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en afwerkingen en kunnen decoratieve elementen bevatten.

Deurhendels:

Deurhendels zijn vergelijkbaar met deurkrukken, maar hebben een hendel die omhoog en omlaag beweegt in plaats van een knop die wordt ingedrukt. Ze zijn handig voor mensen met mobiliteitsproblemen, omdat ze gemakkelijker te gebruiken zijn dan deurkrukken.

Kerntrekbeslag voor je buitendeur

Kerntrekbeslag is een type deurbeslag dat speciaal is ontworpen om te voorkomen dat inbrekers de cilinder uit het slot van een buitendeur trekken met behulp van een kerntrekker, een gereedschap dat steeds vaker wordt gebruikt bij inbraakpogingen. Kerntrekbeslag is dan ook een effectieve manier om de beveiliging van buitendeuren te verhogen.

Kerntrekbeslag voor buitendeuren bestaat meestal uit een deurbeslag met daarin een kerntrekbeveiliging en een bijpassende deurkruk of deurknop. De kerntrekbeveiliging is een stalen plaatje dat over de cilinder van het slot wordt geplaatst om te voorkomen dat een kerntrekker hier grip op kan krijgen. Het veiligheidsrozet bedekt de cilinder en de kerntrekbeveiliging en biedt extra bescherming tegen inbraakpogingen.

kerntrekbeslag

Stijlen en maten deurbeslag

Kerntrekbeslag voor buitendeuren is verkrijgbaar in verschillende stijlen, maten en afwerkingen om te passen bij het ontwerp en de stijl van de deur en het huis. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het kerntrekbeslag dat u kiest, geschikt is voor de deur waarop het wordt geïnstalleerd en dat het vakkundig wordt geïnstalleerd om optimale beveiliging te bieden. Kerntrekbeslag wordt ook wel veiligheidsbeslag genoemd en kan meestal worden geïnstalleerd op bestaande buitendeuren en is daarmee een relatief eenvoudige en kosteneffectieve manier om de beveiliging van uw woning te verbeteren. Let wel op de maatvoering van het deur beslag. de meest voorkomende maten is PC55, PC72 en PC92

Verschillende maten deurbeslag | Hoe te meten

De PC-maat (ook wel Pitchmaat genoemd) is een belangrijke maat voor deurbeslag omdat deze aangeeft welke afstand er tussen het hart van de cilinder en het hart van de kruk of knop zit. Deze maat wordt ook wel de steekmaat genoemd en wordt gemeten in millimeters.

De PC-maat is belangrijk om ervoor te zorgen dat het deurbeslag past op het slot van de deur. Om de PC-maat te meten, moet u de afstand meten tussen het hart van de cilinder (het middelpunt van de cilinder) en het hart van de kruk of knop (het middelpunt van de kruk of knop). Dit is de afstand waar het deurbeslag op de deur wordt geplaatst.

Om de juiste PC-maat te kiezen voor uw deurbeslag, moet u de bestaande PC-maat van uw deur meten en deze vergelijken met de PC-maat van het gewenste deurbeslag. Als de PC-maten overeenkomen, past het deurbeslag op het slot van uw deur en kunt u het deurbeslag veilig installeren.

Het is belangrijk om de juiste PC-maat te selecteren om te voorkomen dat het deurbeslag niet past en mogelijk niet goed functioneert. Bij het kiezen van de PC-maat moet u rekening houden met de dikte van de deur, het type slot en de afstand tussen de deur en het kozijn.

Meet afstand deurbeslag en cilindergat

Meet de afstand tussen deurkruk en cilinder: Meet de afstand tussen het hart van de deurkruk of deurknop en het hart van de cilinder. Dit wordt ook wel de steekmaat of PC maat genoemd. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat het deurbeslag past op het bestaande slot en deur.

M&C deurbeslag is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waaronder:

Het verstelbaar deurbeslag van M&C

De keuze van de kleur en afwerking van het M&C deurbeslag is afhankelijk van de stijl en het ontwerp van de deur en het interieur van het huis. Het is ook belangrijk om te overwegen hoe goed de kleur en afwerking van het deurbeslag zal passen bij andere elementen in de ruimte, zoals meubels en wanddecoratie.

Het verstelbare deurbeslag van M&C heeft een flexibele montageplaat die kan worden aangepast aan de gewenste afstand. De montageplaat kan omhoog en omlaag worden verplaatst om de afstand tussen de schroefgaten te vergroten of te verkleinen. Dit betekent dat u het deurbeslag kunt aanpassen aan de dikte van uw deur, het type slot en andere factoren die van invloed kunnen zijn op de afstand tussen de cilinder en de deurkruk of deurknop.

Verstelbaar deurbeslag

Verstelbaar deurbeslag van M&C is verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, zodat u een deurbeslag kunt kiezen dat past bij de stijl en het ontwerp van uw deur en interieur. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het verstelbare deurbeslag dat u kiest, geschikt is voor de dikte en het type van uw deur en dat het vakkundig wordt geïnstalleerd om optimale beveiliging te bieden.

M&C deurbeslag

Zoals je kunt zien, zijn er veel verschillende soorten deurbeslagen die je kunt gebruiken voor je buitendeur. Om de juiste en beste keuze te maken, is het belangrijk dat je je opties goed bekijkt en erover nadenkt welke het beste bij je woning past. Kijk ook naar de materiaalkeuze en kleurkeuze, zodat je ervoor kunt zorgen dat je de juiste veiligheidsbeslag voor je buitendeur kiest.

Materiaalkeuze: deurbeslag buitendeur

Materiaalkeuze is een belangrijk onderdeel bij het uitkiezen van een deurbeslag buitendeur. Er zijn verschillende materialen die beschikbaar zijn, waaronder metaal, kunststof, messing, staal, hout, brons en aluminium. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen, dus je moet rekening houden met wat je nodig hebt en welke stijl het beste bij je woning past. Bij het verstelbare deurbeslag van M&C hoeft je met het laatste geen rekening te houden. Dit is instelbaar

Metaal is een sterk en duurzaam materiaal dat wordt gebruikt voor het maken van duurzame deurbeslagen. Het is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en tinten, waardoor het eenvoudig is om een slot te vinden dat bij je deur past. Kunststof deurbeslagen zijn meestal licht van gewicht en minder kostbaar dan metaal. Ze zijn echter niet zo sterk als metaal, dus als je een veilig slot zoekt, is kunststof waarschijnlijk niet het beste materiaal. Messing is een van de meest populaire materialen voor deurbeslagen, omdat het stevig en duurzaam is en gemakkelijk te polijsten. Het is een klassiek materiaal, waardoor het perfect is voor een klassieke woning. Staal is een ander stevig materiaal dat gebruikt kan worden voor je deurbeslag buitendeur. Het is duurzaam en verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, waardoor het een goede keuze is voor een modern interieur.

Kleurkeuze van je deurbeslag

Kleurkeuze is een belangrijke factor bij het uitzoeken van je deurbeslag buitendeur of kerntrekbeslag. De kleur van het hang- en sluitwerk zal namelijk een groot verschil maken in de uitstraling van je deur. Bovendien kan de kleur ook invloed hebben op de veiligheid van je slot. Als je bijvoorbeeld een kleur kiest die contrast geeft met je deur, dan ben je minder kwetsbaar voor inbraak.

Er zijn verschillende soorten deurklinken, knoppen en grepen beschikbaar in allerlei stijlen en kleuren. Bijvoorbeeld klassieke, moderne, antieke of zelfs kleurrijke stijlen. Verschillende materialen zoals brons, koper, messing, staal, hout en zelfs glas zijn ook verkrijgbaar. Het is dus belangrijk om goed na te denken over de kleur en stijl van deurbeslagen voordat je deze selecteert. Kies een kleur die bij de stijl en het thema van je woning past. Als je een modern huis hebt, kies dan bijvoorbeeld voor een moderne deurklink of een koperkleurig slot. Als je een klassiek huis hebt, kies dan voor een klassiek brons slot of een messing knop. Hiermee kun je je buitendeur een stijlvolle en veilige uitstraling geven.

Deurbeslag zwart

Het juiste hang- en sluitwerk voor de juiste deur

Ben je op zoek naar een slot voor je buitendeur? Het vinden van het perfecte hang- en sluitwerk voor je huis kan een lastige opgave zijn. We gaan dieper in op de verschillende type deurbeslagen en hun voordelen, zodat jij het perfecte slot voor je buitendeur kunt kiezen.

Eerste stap bij het kiezen van deurbeslag

De eerste stap bij het kiezen van het juiste deurbeslag is het bepalen van het type slot dat je wilt. Er zijn verschillende opties, waaronder conventionele sleutelsloten, elektronische sloten, cilindersloten, kerntrek sloten en vele anderen. Elke optie heeft een verschillende mate van veiligheid en verschillende soorten sleutels. Bij het kiezen van een slot is het belangrijk dat je rekening houdt met de mate van veiligheid die je nodig hebt en het type slot dat bij je woning past.

Vervolgens moet je de materiaalkeuze en de kleurkeuze maken. Je deurbeslag moet stijlvol en veilig zijn, dus je moet goed nadenken over de materialen die je kiest. Meestal is messing het meest populaire materiaal voor hang- en sluitwerk, omdat het stijlvol en duurzaam is. Als het gaat om kleur, is het belangrijk om te kiezen voor een kleur die bij je huis past.

Het kiezen van het juiste hang- en sluitwerk voor de juiste deur is een belangrijke beslissing. Je sluitwerk moet veilig, stijlvol en duurzaam zijn.

Kijk voor meer informatie over de verschillende soorten deurbeslag en welke het beste je wensen past op onze website, en ontdek de voordelen van cilindersloten, knop en sleutel sloten, elektronische sloten en magnetische sloten. Bestel nu je gewenste deurbeslag en ervaar de veiligheid en gemak in je eigen huis!”

Sloten met extra functies

Sloten met extra functies zijn een goede keuze als je op zoek bent naar een betrouwbaar slot voor je buitendeur. Deze sloten bieden een uitgebreidere beveiliging en meer functionaliteit dan een eenvoudig slot. Ze kunnen worden uitgerust met extra functies zoals een meerkleurig LED-licht, een sleutelkaart, een vingerafdruksensor, een codebediening of een combinatie van deze functies. Deze extra functies zorgen ervoor dat je huis veiliger is, omdat een inbreker het slot niet kan openen zonder de juiste code of vingerafdruk. Daarnaast zijn deze sloten ook stijlvol en kunnen ze worden aangepast aan je woning. Je kunt kiezen voor verschillende kleuren, materialen en designs, zodat het slot perfect past bij de stijl van je huis. Kortom, met deze sloten krijg je de perfecte balans tussen veiligheid en stijl.

Hoe je het perfecte slot voor je buitendeur kiest

Ben je op zoek naar een slot voor je buitendeur? Het vinden van het perfecte sluitwerk voor je huis kan een lastige opgave zijn. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden als je het perfecte slot voor je buitendeur kiest. Ten eerste moet je bepalen wat voor soort slot je nodig hebt. Er zijn verschillende soorten veiligheidssloten, zoals bijvoorbeeld een cilinderslot, een knopslot of een meerpuntslot. Elk van deze sloten heeft zijn eigen voordelen en heeft een verschillende mate van beveiliging. Daarnaast zul je ook moeten kijken naar de materialen van de deurklink, de kleur en de stijl. Kies een deurbeslag dat bij de stijl van je woning past.

Juiste keuze

Als je de juiste keuze hebt gemaakt, is het tijd om het slot te installeren. Zorg er voor dat het slot goed is bevestigd en dat het slot goed sluit. Test het slot voordat je het gebruikt, zodat je zeker weet dat het veilig en betrouwbaar is. Vergeet niet om de juiste accessoires te kiezen, zoals cilinder- en knopdeksels, handgrepen, etc. Als je de juiste accessoires hebt gekozen, zal je buitendeur er niet alleen veiliger uitzien, maar ook stijlvoller.

Het vinden van het perfecte sluitwerk voor je buitendeur is een belangrijke taak. Door goed onderzoek te doen en rekening te houden met de verschillende soorten veiligheidssloten, materialen en kleuren, ben je verzekerd van het juiste slot voor je buitendeur.

Conclusie: welke slot is het beste voor jouw woning?

Het kiezen van het juiste deurbeslag voor je buitendeur is een belangrijke stap bij het beveiligen van je huis. Er zijn verschillende soorten veiligheidssloten, elk met hun eigen voordelen. De meest voorkomende type deurbeslagen zijn cilindersloten, knop en sleutel sloten, elektronische sloten en magnetische sloten.

Cilinderslot voor je deurbeslag

Cilindersloten zijn het meest voorkomende type hang- en sluitwerk dat gebruikt wordt in Nederlandse woningen. Ze zijn eenvoudig te installeren, stevig en goedkoop. Let wel op het SKG keurmerk en gehard stalen brug wat de cilinder extra stevig maakt. Elektronische sloten zijn een relatief nieuw type cilinderslot dat steeds populairder wordt onder Nederlanders. Ze zijn duurder dan cilindersloten, maar bieden meer beveiliging.

Kosten vervangen deurbeslag

De juiste keuze hangt af van je persoonlijke voorkeuren en budget. Of je nu kiest voor een sterk kerntrekbeslag of een iets anders voor je deurbeslag buitendeur. Neem de tijd om de verschillende opties te vergelijken en kies degene die het beste bij jouw woning past. Het is belangrijk om te kiezen voor een slot dat stevig en veilig is en dat bij je budget past. Als je je huis goed wilt beveiligen, is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je het juiste slot voor de juiste deur kiest en dat je regelmatig de sloten controleert.

M&C deurbeslag

 

Deurbeslag