Prijsweergave
Incl. BTWExcl. BTW
Winkelwagen
0 artikelen - 0.00
logo
kiyoh
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis in huis
Kerntrekbeveiliging
Dé manier om zelf uw thuis veiliger te maken.
Al vanaf € 52.50 incl. BTW verkrijgbaar
BESTEL NU
item1
Snelle levertijd
Voor 23:59 uur besteld is de volgende dag in huis*
item2
Geen verzendkosten
Altijd gratis verzending in Nederland en België
item3
30 dagen bedenktijd
Eenvoudig en gratis retour binnen 30 dagen
item4
Gratis support
Gratis support tijdens en na uw aankoop

Kerntrekbeveiliging en je sloten goed beveiligen

Beveilig je woning tegen het kerntrekken

Bent u al bekend met kerntrekken? Wellicht heeft u het onlangs zelf meegemaakt of heeft u directe kennissen of buren waarbij het cilinderslot is getrokken. Kerntrekken is een veelvoorkomend probleem en sinds een aantal jaren wordt dit steeds vaker toegepast. Het is een eenvoudige en populaire inbrekersmethode waarmee inbrekers binnen 20 á 30 seconden in uw woning staan! (Het maakt hierbij geen verschil of u een driepuntssluiting hebt of niet!) Ze draaien een gehard stalen schroef in het cilinderslot en breken daarna met gemak uw cilinder met een schroevendraaier of bouwsleutel.

Hoe kan ik mijn deur beveiligen tegen kerntrekken?

Bent u wel goed beveiligd tegen inbraken? Kerntrekbeveiliging is dé oplossing om er voor te zorgen dat inbrekers uw huis voorbij lopen. Een  SKG 2* volstaat helaas niet meer in deze tijd. Al een aantal jaar is in het bouwbesluit opgenomen dat een woning moet voldoen aan SKG 3* beslag of een cilinder met kerntrekbeveiliging.

Er zijn twee mogelijkheden om uw woning goed te beveiligen tegen kerntrekken. Dat kan door middel van het plaatsen van kerntrekbeslag of door het vervangen van de huidige cilinders. Kerntrekbeslag herken je eenvoudig aan het meedraaiende plaatje voor de deurcilinder. Het vervangen van uw huidige cilinder betekent vaak dat u een deurcilinder met SKG 3* moet aanschaffen en, als u het goed wilt doen, ook met een extra stalen brug.

Kerntrekbeslag of kerntrekcilinders

Wij krijgen regelmatig de vraag voor welke van de onderstaande methoden van kerntrekbeveiliging u het beste kunt kiezen.

 

 • Kerntrekbeslag

Er zijn veel verschillende soorten en maten deurbeslag dat voorzien is van kerntrekbeveiliging. Het grootste voordeel van kerntrekbeslag is dat inbrekers dit op grote afstand herkennen en uw woning of bedrijf hierdoor liever voorbij lopen. Een nadeel is echter wel dat het een lastige klus is om te monteren, de schroefgaten komen vaak niet overeen met het oude beslag waardoor er extra gaten geboord moeten worden. Daarnaast bent u met kerntrekbeslag niet tegen alle inbrekersmethodes beveiligd, zo kan er nog steeds geboord worden in de cilinder en bij een oudere cilinder wordt deze alsnog eenvoudig geklopt.

 • Deurcilinders

U kunt er ook voor kiezen om uw deurcilinder zelf te vervangen voor SKG 3* deurcilinders. U bent dan beveiligd tegen zowel boren, openpicken, kerntrekken, de slagmethode en de impressietechniek. Het grote voordeel van de M&C  deurcilinder is dat u dit gemakkelijk zelf kunt monteren, u hoeft alleen de huidige cilinder op te meten. Onderstaand een video waarin wordt uitgelegd hoe u dit moet doen.

 

Advies voor een optimale kerntrekbeveiliging

Ons advies om uw woning of bedrijf optimaal te beveiligen tegen alle inbrekersmethodes, luidt als volgt: SKG 3* M&C deurcilinders mét stalen brug. Zo bent u beter beveiligd dan als u alleen uw deurbeslag voorziet van kerntrekbeveiliging. Het is eenvoudig om zelf te monteren, u hoeft namelijk niet te boren en/of te breken. Wij hebben alle pluspunten voor beide methodes voor u op een rijtje gezet. Heeft u naderhand nog vragen, dan mag u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Direct bestellen

M&C Deurcilinders voldoen aan de strengste eisen
M&C cilinderslot is beveiligd tegen boren, openpikken, kerntrekken, de slagmethode en de impressietechniek.
lockpick beveiliging
Beveiligd tegen openpikken
Breek beveiliging
Breek - beveiliging
Anti-klop
Klop - beveiliging
trekbeveiliging
Kerntrek- beveiliging
boorbeveiliging
Beveiligd tegen boren
sluitplan
Geschikt voor alle sluitplannen
5 jaar garantie
BESTEL NU
Veilige Cilindersloten

Voordelen van de M&C kerntrekbeveiliging

 • SKG 3* keurmerk;
 • Inclusief stalen brug;
 • Beveiligd tegen praktisch alle inbrekersmethodes zoals: boren, kerntrekken, slagmethode, cilinder breken en het openpicken;
 • Cilinders worden altijd gratis gelijksluitend gemaakt;
 • Geschikt voor zowel kleine als grote sluitplannen;
 • Inclusief certificaat! Alleen met dit certificaat is er de mogelijkheid om extra sleutels en cilinders bij te bestellen.

M&C cilinders zijn leverbaar in de kleuren: nikkel, messing en zwart. Het is een modulaire cilinder en leverbaar tot een maximale lengte van 205mm (past bij elke deurdikte).

Voordelen van het M&C Kerntrekbeslag

 • SKG 3* keurmerk;
 • Alleen beveiligd tegen het kerntrekken;
 • Het kerntrekgedeelte is af te stellen naar de juiste maat.

M&C kerntrekbeslag kan eventueel worden geleverd met langere bouten en stiften, mocht u een dikkere deur hebben dan 40mm. Ook het kerntrek gedeelte van het deurbeslag kunt u zelf afstellen. (Bij sommige merken is dat niet mogelijk).

M&C kerntrekbeslag is leverbaar in de kleuren: aluminium, RVS en zwart.

condor cilinderslot
article-icon1
Cilinder opmeten

M&C Cilinders

M&C cilinders heeft alles wat u nodig heeft voor een goed en beveiligd cilinderslot. Het SKG 3* keurmerk betekent al dat uw cilinder beveiligd is tegen het boren, kloppen, kerntrekken, slagmethode en impressietechniek. Maar wat M&C zo speciaal maakt is dat ze standaard voorzien zijn voor gehard stalen brug en daardoor nagenoeg onbreekbaar. M&C is kwa prijs ook zeer goed vertegenwoordigd. Een vergelijkbaar ander merk zit veelal op bijna het dubbele van de prijs. Daardoor is M&C een zeer gewild product als u uw cilindersloten wilt vervangen met SKG 3 sterren cilinders. Zo weet u zeker dat uw sloten goed beveiligd zijn.

Heeft u vragen over de M&C cilinders kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij begrijpen goed dat u hulp kunt gebruiken om zeker te weten dat u de juiste maten besteld.
Toch de verkeerde maat besteld? Geen probleem dit kunnen wij zonder problemen voor u oplossen. Daarnaast hanteren wij ook de laagste prijsgarantie. Mocht u toch een betere aanbieding hebben ontvangen. Kunt u ons de offerte toesturen en u minimaal een vergelijkbaar aanbod doen*.

Main Image

MR-Beveiliging
Kiyoh score

We proberen er alles aan te doen om de klant tevreden te stellen. Zie hier onze onafhankelijke klantbeoordelingen. Wilt u ook een beoordeling achterlaten?

Bekijk al onze beoordelingen
Kerntrekbeveiliging
Dé manier om zelf uw thuis veiliger te maken, deze sloten zijn beveiligd tegen vele soorten inbraak!
Al vanaf € 52.50 incl. BTW verkrijgbaar
BESTEL NU