Hulp nodig?
071-2040102
Winkelwagen
0 artikelen - 0.00
Fantastische service, snelle levering en goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Echt een aanrader!

Kerntrekbeveiliging

Beveilig je woning tegen het kerntrekken

Bent u al bekend met kerntrekken? Wellicht heeft u het onlangs zelf meegemaakt of heeft u directe kennissen of buren waarbij de cilinder is getrokken. Kerntrekken is een veelvoorkomend probleem en sinds een aantal jaren wordt dit steeds vaker toegepast. Het is een eenvoudige en populaire inbrekersmethode waarmee inbrekers binnen 20 á 30 seconden in uw woning staan! (Het maakt hierbij geen verschil of u een driepuntssluiting hebt of niet!) Ze draaien een gehard stalen schroef in het cilinderslot en breken daarna met gemak uw cilinder met een schroevendraaier of bouwsleutel.

Hoe kan ik mijn deur beveiligen tegen kerntrekken?

Bent u wel goed beveiligd tegen inbraken? Kerntrekbeveiliging is dé oplossing om er voor te zorgen dat inbrekers uw huis voorbij lopen. Een  SKG 2* volstaat helaas niet meer in deze tijd. Al een aantal jaar is in het bouwbesluit opgenomen dat een woning moet voldoen aan SKG 3* beslag of een cilinder met kerntrekbeveiliging.

Er zijn twee mogelijkheden om uw woning goed te beveiligen tegen kerntrekken. Dat kan door middel van het plaatsen van kerntrekbeslag of door het vervangen van de huidige cilinders. Kerntrekbeslag herken je eenvoudig aan het meedraaiende plaatje voor de deurcilinder. Het vervangen van uw huidige cilinder betekent vaak dat u een deurcilinder met SKG 3* moet aanschaffen en, als u het goed wilt doen, ook met een extra stalen brug.

Kerntrekbeslag of kerntrekcilinders

Wij krijgen regelmatig de vraag voor welke van de onderstaande methoden van kerntrekbeveiliging u het beste kunt kiezen.

 

 • Kerntrekbeslag

Er zijn veel verschillende soorten en maten deurbeslag dat voorzien is van kerntrekbeveiliging. Het grootste voordeel van kerntrekbeslag is dat inbrekers dit op grote afstand herkennen en uw woning of bedrijf hierdoor liever voorbij lopen. Een nadeel is echter wel dat het een lastige klus is om te monteren, de schroefgaten komen vaak niet overeen met het oude beslag waardoor er extra gaten geboord moeten worden. Daarnaast bent u met kerntrekbeslag niet tegen alle inbrekersmethodes beveiligd, zo kan er nog steeds geboord worden in de cilinder en bij een oudere cilinder wordt deze alsnog eenvoudig geklopt.

 • Deurcilinders

U kunt er ook voor kiezen om uw deurcilinder zelf te vervangen voor SKG 3* deurcilinders. U bent dan beveiligd tegen zowel boren, openpicken, kerntrekken, de slagmethode en de impressietechniek. Het grote voordeel van de M&C  deurcilinder is dat u dit gemakkelijk zelf kunt monteren, u hoeft alleen de huidige cilinder op te meten. Onderstaand een video waarin wordt uitgelegd hoe u dit moet doen.

 

Advies voor een optimale kerntrekbeveiliging

Ons advies om uw woning of bedrijf optimaal te beveiligen tegen alle inbrekersmethodes, luidt als volgt: SKG 3* M&C deurcilinders mét stalen brug. Zo bent u beter beveiligd dan als u alleen uw deurbeslag voorziet van kerntrekbeveiliging. Het is eenvoudig om zelf te monteren, u hoeft namelijk niet te boren en/of te breken. Wij hebben alle pluspunten voor beide methodes voor u op een rijtje gezet. Heeft u naderhand nog vragen, dan mag u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 
Direct bestellen

Voordelen van de M&C kerntrekbeveiliging

 • SKG 3* keurmerk;
 • Inclusief stalen brug;
 • Beveiligd tegen praktisch alle inbrekersmethodes zoals: boren, kerntrekken, slagmethode, cilinder breken en het openpicken;
 • Cilinders worden altijd gratis gelijksluitend gemaakt;
 • Geschikt voor zowel kleine als grote sluitplannen;
 • Inclusief certificaat! Alleen met dit certificaat is er de mogelijkheid om extra sleutels en cilinders bij te bestellen.

M&C cilinders zijn leverbaar in de kleuren: nikkel, messing en zwart. Het is een modulaire cilinder en leverbaar tot een maximale lengte van 205mm (past bij elke deurdikte).

Voordelen van het M&C Kerntrekbeslag

 • SKG 3* keurmerk;
 • Alleen beveiligd tegen het kerntrekken;
 • Het kerntrekgedeelte is af te stellen naar de juiste maat.

M&C kerntrekbeslag kan eventueel worden geleverd met langere bouten en stiften, mocht u een dikkere deur hebben dan 40mm. Ook het kerntrek gedeelte van het deurbeslag kunt u zelf afstellen. (Bij sommige merken is dat niet mogelijk).

M&C kerntrekbeslag is leverbaar in de kleuren: aluminium, RVS en zwart.

M&C Deurcilinders voldoen aan de strengste eisen
M&C Condor is beveiligd tegen boren, openpikken, kerntrekken, de slagmethode en de impressietechniek.
lockpick beveiliging Beveiligd tegen openpikken
Breek beveiliging Breek - beveiliging

Anti-klop Klop - beveiliging

trekbeveiliging Kerntrek- beveiliging

boorbeveiliging Beveiligd tegen boren
sluitplan Geschikt voor alle sluitplannen
5 jaar garantie
Cilinders bestellen

Kerntrekbeveiligde cilinders.

Besteld u nieuwe cilinders van M&C voor 17:00 uur dan wordt uw bestelling de volgende werkdag geleverd.

Heeft u vragen hoe uw cilinder opgemeten moet worden kunt u dit hieronder zien in het filmpje cilinder opmeten. Hierin leggen wij precies uit hoe de cilinder uit de deur gehaald moet worden en hoe u de cilinder het eenvoudigst op kan meten. Met uw nieuwe cilinders van M&C is het net zo eenvoudig de cilinders weer te monteren.

Alle cilinders van M&C hebben de beveiliging tegen het boren, kerntrekken, openpikken, slagmethode en de impressietechniek. Zo weet u zeker dat uw woning weer goed beveiligd is.

Cilinder opmeten
MR-Beveiliging Kiyoh score
We proberen er alles aan te doen om de klant tevreden te stellen. Zie hier onze onafhankelijke klantbeoordelingen. Wilt u ook een beoordeling achterlaten? Bekijk al onze beoordelingen
Kerntrekbeveiliging
Dé manier om zelf uw thuis veiliger te maken, deze sloten zijn beveiligd tegen vele soorten inbraak!
Al vanaf € 49.95 incl. BTW verkrijgbaar
Direct bestellen
klok
Voor 23:59 uur besteld is de volgende dag geleverd*
verzending
Altijd gratis verzenden
in Nederland en België
kalender
Eenvoudig en gratis retour,
30 dagen bedenktijd
telefoon
Gratis support
voor en na uw aankoop