Prijsweergave
Incl. BTWExcl. BTW
Winkelwagen
0 artikelen - 0.00
logo
kiyoh
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis in huis

Tedee smart lock

Bestel een losse Tedee smart lock. Wil je direct combineren met een set nieuwe SKG 3* cilinderslot van M&C. Dan hebben we hier diverse mogelijkheden.

Je deur direct openen als je aan komt lopen, of automatisch op slot als je het vergeet. Monteur voor de deur, of een pakketbezorger die het pakket direct binnen kan leggen. Alle nieuwe mogelijkheden met de Tedee smart lock. Een Tedee smart lock werkt standaard via bluetooth. Wil je de Tedee ook op afstand kunnen bedienen, besteld dan direct de Tedee bridge erbij.

Mechanisme op batterijen, gemonteerd aan de binnenkant van je deur. Hoeft slechts om de 14 maanden te worden opgeladen, bij gebruik tot 8 keer per dag.

Vergrendelt en ontgrendelt met een knop of klik op de app. Maakt verbinding met Tedee bridge en smart home systemen.

Vereist een speciale M&C adapter voor je slottype. Selecteer je een Tedee slot dan monteren wij de juiste koppeling.

De diameter van de Tedee is 4,5cm

Deel digitale sleutels

Gebruik de app om eenvoudig de toegang tot je slot te delen – permanent, periodiek, of slechts eenmalig. Je zult nooit meer sleutels hanteren, doorgeven of kopiëren!

Bedien het Tedee slot met een smartphone of Apple Watch

Op zoek naar je sleutels? Dat is verleden tijd! Koppel je Tedee met de app en ontgrendel je deur met een tik op je smartphone of Apple Watch.

Bekijk de geschiedenis van je deur met de Tedee APP

Bekijk de details van wie wanneer het slot heeft gebruikt en controleer de toegang tot je huis of kantoor.

Wat krijg je:

1x Tedee smart lock wit

399.00
incl. BTW
BESTEL NU
item1
Snelle levertijd
Voor 23:59 uur besteld is de volgende dag geleverd*
item2
Geen verzendkosten
Altijd gratis verzending in Nederland en België
item3
30 dagen bedenktijd
Eenvoudig en gratis retour binnen 30 dagen
item4
Gratis support
Gratis support tijdens en na uw aankoop

Tedee smart lock met uitgebreide mogelijkheden

Tedee is een smart lock dat het mogelijk maakt om jouw deur te ontgrendelen en vergrendelen met behulp van jouw smartphone of afstandsbediening. Het biedt een veilige en betrouwbare oplossing voor de toegangscontrole van jouw woning of bedrijfspand.

Het Tedee smart lock is ontworpen om naadloos in jouw bestaande deur te passen. Het wordt aan de binnenkant van de deur bevestigd en communiceert draadloos met jouw smartphone via Bluetooth of WiFi. Het slot wordt gevoed door batterijen en heeft een lange levensduur van ongeveer een jaar.

Het Tedee smart lock biedt verschillende functies en mogelijkheden om de toegangscontrole te beheren:

  1. Ontgrendelen en vergrendelen: Het Tedee smart lock kan worden ontgrendeld en vergrendeld met behulp van jouw smartphone of afstandsbediening. Hierdoor heb je geen traditionele sleutels meer nodig.
  2. Gasttoegang: Het is mogelijk om tijdelijke toegang te verlenen aan gasten, bijvoorbeeld voor een Airbnb-verhuur of een bezoek van vrienden en familie. Met de gasttoegang functie kan je de toegang tijdelijk delen en weer intrekken.
  3. Real-time notificaties: Het Tedee smart lock stuurt notificaties naar jouw smartphone wanneer de deur ontgrendeld of vergrendeld wordt. Hierdoor heb je altijd controle over wie er toegang heeft tot jouw pand.
  4. Automatisch ontgrendelen: Met de geofencing functie kan je de deur automatisch ontgrendelen als je binnen een bepaalde afstand van jouw pand komt. Dit maakt het mogelijk om zonder gedoe naar binnen te gaan.
  5. Veiligheid: Het Tedee smart lock maakt gebruik van encryptie en authenticatieprotocollen om ervoor te zorgen dat het slot veilig en betrouwbaar is. Het slot heeft ook een backup batterij in geval van stroomuitval en kan handmatig ontgrendeld worden met een traditionele sleutel.
13-06-2024
10
Netjes en snel handelen,Bedankt.
12-06-2024
10
Website functioneert, is logisch. Verzending per omgaande, topproduct. Reactieve communicatie met inhoud.
11-06-2024
1
Dinsdag 4 juni 2024 om 13:07 uur 3 sloten besteld en betaald (voor 23:59 besteld volgende dag in huis volgens de site), niet dus. Woensdag 16:37 uur mail dat het verstuurd is en een track&trace mail van Postnl maar die heeft de zending nog niet ontvangen. Donderdag niets bij Postnl, mail gestuurd wat er mis is. Vrijdag niets bij Postnl MR-beveiliging gebeld telefoon wordt door bandje beantwoord, erg druk en gaan niet opnemen stuur mail (haha) of whatsapp. whatsapp gestuurd geen reactie. Zaterdag niets ontvangen door Postnl nog een whatsapp gestuurd Zondag 16:47 uur pakket is verstuurd en wordt dinsdag geleverd, Postnl geeft aan het pakket te hebben ontvangen. Dinsdag 11:20 uur pakket ontvangen maar helaas is de levering incompleet, duurste slot zit er niet bij.
11-06-2024
10
Geen bijzonderheden, makkelijk online besteld, snel geleverd, heldere communicatie.