Hulp nodig?
071-2040102
Winkelwagen
0 artikelen - 0.00
Fantastische service, snelle levering en goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Echt een aanrader!

M&C Matrix

Cilinder met SKG 3* keurmerk, geschikt voor alle deuren!

Begin 2017 hebben wij deze nieuwe serie ‘matrix’ aan ons assortiment toegevoegd! Een cilinder om trots op te zijn. De M&C Matrix heeft standaard een snijsleutel. De cilinder én de sleutel zijn aantrekkelijk geprijsd en heeft alle mogelijke beveiligingen in de cilinder verwerkt.

M&C Matrix is leverbaar vanaf 40mm tot en met 200 mm. Op onze website presenteren wij M&C Matrix tot en met 160mm. Heeft u langere cilinders nodig dan kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen.

Met de M&C Matrix bent u beveiligd tegen kerntrekken, boren, kloppen, openpicken en de slagmethode. Ook heeft de matrix cilinder standaard een stalen brug en is de cilinder voorzien van paniekfunctie (tweezijdig bedienbaar). U krijgt bij elke set deurcilinders van M&C een certificaat. Deze dient u goed te bewaren, mocht u in de toekomst deurcilinders of sleutels bij willen laten maken.

de cilinders van M&C Matrix zijn geschikt voor alle deuren.

Bestellen

Alle bestellingen vóór 17:00 uur worden de eerst volgende werkdag geleverd! Heeft u een verkeerde maat besteld? Dat kan gebeuren! Wij kunnen de cilinder voor u aanpassen naar de juiste maat. M&C Matrix wordt altijd inclusief stalen brug geleverd en daarnaast is de cilinder voorzien van een paniekfunctie (tweezijdig bedienbaar). U krijgt bij een bestelling van de M&C Matrix een certificaat waarmee u in de toekomst deurcilinders en/of sleutels bij kan laten maken.

M&C Matrix is geschikt voor alle deuren en is direct zo sterk dat zelfs zonder deurbeslag de cilinder nagenoeg onbreekbaar is.

Meten

Meet allereerst uw huidige cilinder op, als u een lengte meet van 30mm kiest u bij M&C Matrix voor 32 mm. De cilinder van M&C Matrix is namelijk iets langer, dit komt door de stalen brug. De cilinder wordt opgemeten vanaf het midden van het schroefgat naar links en naar rechts. De meest voorkomende maat is 30mm naar buiten en 30mm naar binnen, de totale lengte is dan 60mm. Bij M&C Matrix selecteer je de 32mm/32mm, de cilinder is dan iets langer, maar zal altijd passen!
Klik hier om direct uw bestelling samen te stellen.

Kleuren

M&C Matrix is leverbaar in de kleuren chroom (nikkel), messing en zwart. U kunt bij uw bestelling direct aangeven welke kleur u wenst!

Snelle levering

Is er net bij u ingebroken? Plaats vóór 17:00 uur uw bestelling en het wordt de volgende dag (thuis)bezorgd.

Sluitplan

Wij kunnen alle soorten en maten sluitplannen leveren. Heeft u een groot sluitplan nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

 

M&C Matrix pluspunten

  • SKG 3* keurmerk en daarbij een gehard stalen brug
  • Beveiligd met praktisch alle beveiligingstechnieken
  • Beschermd sleutelprofiel
  • geschikt voor kleine en grote sluitplannen
  • snijsleutel
  • Inclusief certificaat

M&C Matrix is een snijsleutel, modulair en leverbaar tot een maximale lengte van 205mm; past bij elke deurdikte.

M&C Matrix cilinder is leverbaar in de kleuren nikkel, messing en zwart.

M&C Matrix leverbaar in diverse uitvoeringen.

  • Leverbaar in de kleuren nikkel, messing en zwart
  • Mogelijk te leveren met een knop of een pushknop
  • Standaard voorzien van paniekfunctie (2 zijdig bedienbaar)

De deurcilinders van M&C Matrix zijn beveiligd tegen alle inbrekersmethodes zoals boren, kloppen, openpikken, kerntrekken en de slagmethode en komt samen met andere bekende merken als 1 van de beste uit de testen.

Wil u nu direct M&C cilinders bestellen klik dan boven in het menu op cilinder kiezen en kies voor M&C Matrix.

Heeft u vragen over de M&C Matrix kunt u altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer 023-2050100

M&C Deurcilinders voldoen aan de strengste eisen
M&C Condor is beveiligd tegen boren, openpikken, kerntrekken, de slagmethode en de impressietechniek.
lockpick beveiliging Beveiligd tegen openpikken
Breek beveiliging Breek - beveiliging

Anti-klop Klop - beveiliging

trekbeveiliging Kerntrek- beveiliging

boorbeveiliging Beveiligd tegen boren
sluitplan Geschikt voor alle sluitplannen
5 jaar garantie
Cilinders bestellen

M&C cilinders de volgende werkdag geleverd

Besteld u voor 17:00 uur een set van M&C Condor dan worden ze de eerst volgende werkdag geleverd. U kunt kiezen uit een normale levering, avondlevering en een afhaalpunt van PostNL. Alle cilinders worden standaard gelijksluitend gemaakt en zijn voorzien van paniekfunctie (2 zijdig bedienbaar).
U krijgt bij elke set van M&C Matrix een certificaat voor het bijmaken van extra sleutels en of cilinders. Bewaar deze pas goed anders is het een stuk lastiger om sleutels of cilinders bij te laten maken. Bent u toch de pas verloren van de M&C Matrix? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De cilinders M&C Matrix zijn zeer populair en favoriet. we streven ernaar om de bestelling altijd dezelfde dag uit te leveren. Helaas kan het een enkele keer gebeuren dat het niet lukt om de bestelling dezelfde dag te versturen. Dit komt omdat elke M&C Matrix cilinder met de hand op maat gemaakt wordt. Net zoals het gelijksluitend maken.

Heeft u spoed? Geen probleem. Wij kunnen in de meeste gevallen uw bestelling die voor 11:00 uur gedaan worden, zorgen dat deze dezelfde avond bij u afgeleverd worden.

Beveilig uw woning op tijd met M&C Matrix cilinders. Zo bent u beveiligd tegen het kerntrekken. Door je deurcilinders te vervangen met SKG 3 sterren cilinders van M&C Matrix bent u goed beveiligd tegen het kerntrekken. Door het kerntrekken kunnen ze binnen 20 a 30 seconden zo u woning betreden zonder teveel herrie te maken of op te vallen. Een nieuwe woning is nu verplicht om te worden voorzien van kerntrekbeveiliging. dat kan met kerntrekbeslag maar het is eenvoudiger en beter om uw deurcilinders te vervangen met SKG 3* cilinders met stalen brug.

Cilinder opmeten
MR-Beveiliging Kiyoh score
We proberen er alles aan te doen om de klant tevreden te stellen. Zie hier onze onafhankelijke klantbeoordelingen. Wilt u ook een beoordeling achterlaten? Bekijk al onze beoordelingen
M&C Matrix
Dé manier om zelf uw thuis veiliger te maken, deze sloten zijn beveiligd tegen vele soorten inbraak!
Al vanaf € 49,95 incl. BTW verkrijgbaar
Direct bestellen
klok
Voor 23:59 uur besteld is de volgende dag geleverd*
verzending
Altijd gratis verzenden
in Nederland en België
kalender
Eenvoudig en gratis retour,
30 dagen bedenktijd
telefoon
Gratis support
voor en na uw aankoop