Hulp nodig?
071-2040102
Winkelwagen
0 artikelen - 0.00
Fantastische service, snelle levering en goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Echt een aanrader!

M&C Minos

Sinds kort heeft M&C een nieuwe cilinder serie genaamd de M&C Minos.

De allernieuwste serie van 2021 met de nieuwste technieken. M&C zorgt dat je altijd beveiligd bent met de beste cilindersloten met het SKG 3* keurmerk. M&C Minos cilinders zullen uitgevoerd worden met alle technieken die ook gebruikt zijn in de andere series van M&C. alleen met nog meer beveiligingen en heeft een keersleutel. De cilinders van de M&C Minos serie zijn te bestelling tot en met 155mm en goed voor een deurdikte tussen de 30 en 134mm. Maar heeft u een langere maat nodig dan hebben we mogelijkheden tot wel 20 centimeter.

De nieuwe M&C Minos cilinder

Na de ontwikkeling van deze veiligheidscilinder vroegen we ons hele team om mee te denken over een geschikte naam. Het resultaat is de naam M&C Minos, die verwijst naar de mythologische koning Minos van Kreta. Deze liet een labyrint bouwen dat zo goed beveiligd was, dat zelfs de minotaurus niet kon ontsnappen..

Voorkomt boren en kerntrekken.

De M&C Minos heeft een hardstalen antiboor/kerntrekplaat (Trapshark- U clip) en geeft met zijn trapsgewijze vorm en zijn unieke haaientanden extra beveiliging tegen boren en kerntrekken

M&C Minos Bestellen

Alle bestellingen vóór 23:59 uur worden de eerst volgende werkdag of zaterdag geleverd*! Heeft u een verkeerde maat besteld? Dat kan gebeuren! Wij kunnen de cilinder voor u aanpassen naar de juiste maat. de Minos wordt altijd inclusief stalen brug geleverd en daarnaast is de cilinder voorzien van een paniekfunctie (tweezijdig bedienbaar). U krijgt bij een bestelling van de M&C Minos een certificaat waarmee u in de toekomst deurcilinders en/of sleutels bij kan laten maken.

M&C Minos is geschikt voor alle deuren en is direct zo sterk dat zelfs zonder deurbeslag de cilinder nagenoeg onbreekbaar is.

Meten

Meet allereerst uw huidige cilinder op, als u een lengte meet van 30mm kiest u bij M&C Minos voor 32 mm. De cilinder van M&C Minos is namelijk iets langer, dit komt door de stalen brug. De cilinder wordt opgemeten vanaf het midden van het schroefgat naar links en naar rechts. De meest voorkomende maat is 30mm naar buiten en 30mm naar binnen, de totale lengte is dan 60mm. Bij M&C selecteer je de 32mm/32mm, de cilinder is dan iets langer, maar zal altijd passen!

M&C Minos Kleuren

M&C Minos is leverbaar in de kleuren nikkel, messing en zwart. U kunt bij uw bestelling direct aangeven welke kleur u wenst!

Snelle levering

Is er net bij u ingebroken? Plaats vóór 23:59 uur uw bestelling en het wordt de volgende dag (thuis)bezorgd.

U kunt de M&C Minos hier direct bestellen:

Direct bestellen

 

 

M&C Minos plusplunten

  • SKG 3* keurmerk en daarbij een gehard stalen brug
  • Beveiligd met praktisch alle beveiligingstechnieken
  • Beschermd en verhoogd sleutelprofiel
  • De platte sleutel en past op 2 manieren
  • Inclusief certificaat
  • Leverbaar in nikkel, messing en zwart (ook combinaties mogelijk)

nog meer gebruiksgemak Bij de M&C Minos. De rondingen bij de sleutelingang van deze cilinder zorgen voor een nog betere sleutelgeleiding.

M&C Minos is in diverse uitvoeringen leverbaar.

  • Leverbaar in de kleuren nikkel, messing en zwart
  • Mogelijk te leveren met een knop of een pushknop
  • Standaard voorzien van paniekfunctie (2 zijdig bedienbaar)

De deurcilinders van M&C Minos zijn beveiligd tegen alle inbrekersmethodes zoals boren, kloppen, openpikken, kerntrekken en de slagmethode en komt samen met andere bekende merken als 1 van de beste uit de testen.

Wil u nu direct M&C cilinders bestellen klik dan boven in het menu op cilinder kiezen en kies voor M&C Minos.

Heeft u vragen over de cilindersloten kunt u altijd contact met ons opnemen op telefoonnummer 071-2040102

Voorkomt boren en kerntrekken

De hardstalen antiboor/kerntrekplaat
(Trapshark- U clip) geeft met zijn
trapsgewijze vorm en zijn unieke
haaientanden extra beveiliging tegen
boren en kerntrekken.

M&C Deurcilinders voldoen aan de strengste eisen
M&C Condor is beveiligd tegen boren, openpikken, kerntrekken, de slagmethode en de impressietechniek.
lockpick beveiliging Beveiligd tegen openpikken
Breek beveiliging Breek - beveiliging

Anti-klop Klop - beveiliging

trekbeveiliging Kerntrek- beveiliging

boorbeveiliging Beveiligd tegen boren
sluitplan Geschikt voor alle sluitplannen
5 jaar garantie
Cilinders bestellen

M&C cilinder besteld voor 23:59 uur volgende dag geleverd*.

Besteld u voor 23:59 uur een set van M&C dan worden ze de eerst volgende werkdag geleverd. U kunt kiezen uit een normale levering, avondlevering en een afhaalpunt van PostNL. Alle cilinders worden standaard gelijksluitend gemaakt en zijn voorzien van paniekfunctie (2 zijdig bedienbaar).

U krijgt bij elke set van M&C een certificaat voor het bijmaken van extra sleutels en of cilinders. Bewaar deze pas goed anders is het een stuk lastiger om sleutels of cilinders bij te laten maken. Bent u toch de pas verloren van de M&C? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De cilinders M&C zijn zeer populair en favoriet. we streven ernaar om de bestelling altijd dezelfde dag uit te leveren. Helaas kan het een enkele keer gebeuren dat het niet lukt om de bestelling dezelfde dag te versturen. Dit komt omdat elke M&C cilinder met de hand op maat gemaakt wordt.

De bestelde set cilindersloten wordt altijd gratis door ons gelijksluitend gemaakt. U kunt bij de bestelling direct extra sleutels selecteren en erbij bestellen. Het is ook mogelijk om verschillende kleuren cilinders te selecteren die met dezelfde sleutels werken (gelijksluitend zijn). u kunt dat eenvoudig op de product pagina selecteren.

Cilinder opmeten
MR-Beveiliging Kiyoh score
We proberen er alles aan te doen om de klant tevreden te stellen. Zie hier onze onafhankelijke klantbeoordelingen. Wilt u ook een beoordeling achterlaten? Bekijk al onze beoordelingen
M&C Minos
Dé manier om zelf uw thuis veiliger te maken, deze sloten zijn beveiligd tegen vele soorten inbraak!
Al vanaf € 54,95 incl. BTW verkrijgbaar
Direct bestellen
klok
Voor 23:59 uur besteld is de volgende dag geleverd*
verzending
Altijd gratis verzenden
in Nederland en België
kalender
Eenvoudig en gratis retour,
30 dagen bedenktijd
telefoon
Gratis support
voor en na uw aankoop