Hulp nodig?
071-2040102
Winkelwagen
0 artikelen - 0.00
Fantastische service, snelle levering en goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Echt een aanrader!

De beste cilindersloten: M&C deurcilinders

Voorkom met de beste cilindersloten inbraak en ongewenste bezoekers in uw woning of bedrijfspand. Het is belangrijk dat u uw huis of bedrijfspand goed beveiligt. Het aanbod met M&C cilinders draagt bij aan een optimale beveiliging. Besteed aandacht aan de beveiliging en koop bijvoorbeeld niet zomaar een SKG 2* deurcilinder. Dit slot is namelijk al binnen 30 seconden te openen. Bijvoorbeeld door te trekken of het slot te breken. Er is maar weinig gereedschap voor nodig om een dergelijk slot te forceren en binnen te treden. Dat wilt u toch het liefst voorkomen? Kies daarom voor de beste oplossing.

SKG 3* cilinderslot met gehard stalen brug: de beste keuze

Inbrekers zijn vernuftig en het is tegenwoordig volgens het bouwbesluit van 2018 al nodig dat een cilinderslot het SKG 3* keurmerk heeft. Is dat dan voldoende om inbrekers buiten te houden? Nee, dat is niet voldoende. Ook voor dit type geldt dat het inbrekers weinig moeite kost om de cilinder open te breken. De beste keuze is de aanschaf van een SKG 3* cilinder met een gehard stalen brug. Met dit type slot uit het aanbod met M&C deurcilinders bent u wel optimaal beveiligd tegen inbraak. Het is namelijk niet mogelijk om bij een dergelijk slot de cilinder te breken. Naast het SKG keurmerk is er tevens sprake van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dat geeft pas een echt veilig gevoel. De M&C deurcilinders bieden de beste bescherming tegen inbreekmethodes. Bijvoorbeeld tegen boren, maar ook tegen kerntrekken, cilinder breken, picking en slagmethode.

• Beveiliging tegen boren
• Beveiliging tegen kerntrekken
• Beveiliging tegen slagmethode
• Beveiliging tegen picking
• Beveiliging tegen cilinder breken

Eenvoudig zelf een cilinderslot vervangen

Zijn de sleutels kwijt van uw huidige slot? Of kiest u voor de beste beveiliging met deurcilindersloten van de beste kwaliteit met het hoogste beveiligingsniveau? U kunt op een eenvoudige manier zelf uw deurcilinder vervangen. Het is eerst belangrijk om de juiste maat te weten om uw bestelling voor een nieuw slot te doen. Eerst haalt u de bout uit de cilinder die zich aan de kopse kant van de deur bevindt. Door de sleutel een beetje te draaien, is het slot uit de deur te halen. Meet vervolgens vanaf het hart van het schroefgat het slot op. Dat is de maat die u gebruikt voor het doen van een bestelling van een M&C deurcilinder. Bij een opgemeten maat van 30/30 60 mm is bijvoorbeeld een cilinder met maat 32/32 65 mm te bestellen. Het slot is leverbaar tot een lengte van maximaal 205 mm en past bij iedere deurdikte. Elk cilinderslot dat wij aanbieden, is van de beste kwaliteit en modulair samen te stellen. Een ander voordeel is dat de cilindersloten voorzien in een veelzijdige toepassingen en gebruiksvriendelijk zijn. Bij uw bestelling heeft u de mogelijkheid met de voorkeur voor een kleur rekening te houden. De sloten zijn beschikbaar in de kleur nikkel, zwart en messing. Bestel direct het beste M&C deurcilinderslot. Wij leveren binnen één dag als u voor 23:59 uur bestelt.

M&C cilinders bestellen

Wilt u eenvoudig extra cilinderslot(en) of sleutel(s) bij laten maken die zijn aangeschaft bij de bouwmarkt zoals de Gamma of de Karwei. Wij leveren de cilinders en sleutels binnen 1 a 2 werkdagen.

Voordelen van de M&C cilindersloten

  • SKG 3* keurmerk;
  • Cilinderslot is eenvoudig te vervangen;
  • Inclusief stalen brug;
  • Beveiligd tegen praktisch alle inbrekersmethodes zoals: boren, kerntrekken, slagmethode, cilinder breken en het openpicken;
  • Cilindersloten worden altijd gratis gelijksluitend gemaakt;
  • Geschikt voor zowel kleine als grote sluitplannen;
  • Inclusief certificaat! Alleen met dit certificaat is er de mogelijkheid om extra sleutels en cilinders bij te bestellen.

Cilindersloten van M&C zijn leverbaar in de kleuren: nikkel, messing en zwart. Het is een modulaire cilinderslot en leverbaar tot een maximale lengte van 205mm (past bij elke deurdikte).

Voordelen van cilindersloten

  • Te verkrijgen vanaf 42mm tot en met 204mm;
  • De volgende dag leverbaar;
  • Keuze uit de “ouderwetse” snijsleutel en de keersleutel.

Kiest u voor de M&C matrix cilinders dan kunt u kiezen tussen gekleurde sleutels en metalen sleutel.

De M&C color+ sloten zijn altijd voorzien van verschillende kleuren. En de M&C Condor zijn altijd alleen leverbaar in metalen sleutels.

 

M&C Deurcilinders voldoen aan de strengste eisen
M&C Condor is beveiligd tegen boren, openpikken, kerntrekken, de slagmethode en de impressietechniek.
lockpick beveiliging Beveiligd tegen openpikken
Breek beveiliging Breek - beveiliging

Anti-klop Klop - beveiliging

trekbeveiliging Kerntrek- beveiliging

boorbeveiliging Beveiligd tegen boren
sluitplan Geschikt voor alle sluitplannen
5 jaar garantie
Cilinders bestellen

Meeste woningen hebben de verkeerde cilindersloten.

Deurcilinders in de volksmond vaak cilindersloten genoemd zijn vaak niet goed beveiligd. Alle SKG 2* cilinders die veelal gebruikt werden tot 2012 zijn niet goed meer. Voor een inbreker is het zeer eenvoudig het cilinderslot te breken of de kern eruit te trekken. De enige manier om de cilinders weer goed te beveiligen is om de cilinders te vervangen met een SKG 3* cilinderslot en daarbij een cilinder te kiezen met een extra gehard stalen brug.

De beste cilindersloten

Kies daarom voor de beste cilindersloten met SKG 3* keurmerk en gehard stalen brug. Dan weet je zeker dat je weer veilig bent.

Cilinder opmeten
MR-Beveiliging Kiyoh score
We proberen er alles aan te doen om de klant tevreden te stellen. Zie hier onze onafhankelijke klantbeoordelingen. Wilt u ook een beoordeling achterlaten? Bekijk al onze beoordelingen
Cilindersloten
Dé manier om zelf uw thuis veiliger te maken, deze sloten zijn beveiligd tegen vele soorten inbraak!
Al vanaf € 49,95 incl. BTW verkrijgbaar
Direct bestellen
klok
Voor 23:59 uur besteld is de volgende dag geleverd*
verzending
Altijd gratis verzenden
in Nederland en België
kalender
Eenvoudig en gratis retour,
30 dagen bedenktijd
telefoon
Gratis support
voor en na uw aankoop