Prijsweergave
Incl. BTWExcl. BTW
Winkelwagen
0 artikelen - 0.00
logo
kiyoh
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis in huis
Vervangen deurcilinder
Dé manier om zelf uw thuis veiliger te maken.
Al vanaf € 52.50 incl. BTW verkrijgbaar
BESTEL NU
item1
Snelle levertijd
Voor 23:59 uur besteld is de volgende dag in huis*
item2
Geen verzendkosten
Altijd gratis verzending in Nederland en België
item3
30 dagen bedenktijd
Eenvoudig en gratis retour binnen 30 dagen
item4
Gratis support
Gratis support tijdens en na uw aankoop

Vervangen deurcilinders

Je wilt je deurcilinders vervangen en je bent op zoek naar goede cilinders die niet te duur zijn. Je komt allerlei verschillende deurcilinders tegen en welke kan je het beste kopen en wat zijn daar de kosten van? Vaak wil je ook niet te veel geld uitgeven maar wel kiezen voor de veilige deurcilinders en profielcilinder.

Wanneer moet je een deurcilinder vervangen?

Er zijn verschillende situaties waarin het verstandig is om een deurcilinder te vervangen. Hieronder vindt u enkele voorbeelden:

 1. Verlies of diefstal van sleutels: Als u uw sleutels verliest of als ze gestolen worden, is het aan te raden om uw deurcilinders te vervangen. Op deze manier voorkomt u dat onbevoegden toegang hebben tot uw pand.
 2. Wijziging van sleutelbeheer: Als u bijvoorbeeld een nieuwe werknemer in dienst neemt en de toegang wilt beperken tot bepaalde ruimtes, dan kan het nodig zijn om uw deurcilinder te vervangen.
 3. Beschadiging van het slot: Als uw deurcilinder beschadigd is, kan het zijn dat het niet meer goed functioneert en niet meer voldoende beveiliging biedt. Het vervangen van het slot is dan aan te raden.
 4. Verouderd of verzwakt slot: Als uw deurcilinder verouderd is of als het niet meer voldoende beveiliging biedt, is het verstandig om het slot te vervangen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als het slot niet meer voldoet aan de huidige veiligheidseisen of als het slot beschadigd is door inbraakpogingen.

Hoe vervang ik een deurcilinder ?

Het vervangen van een deurcilinder is een relatief eenvoudige klus die u zelf kunt doen met behulp van de volgende stappen:

 1. Verwijder de schroeven waarmee het oude slot is bevestigd aan de binnenzijde van de deur. Dit zijn meestal twee schroeven die zich onder de kruk bevinden.
 2. Trek de cilinder uit het slot door de sleutel in het slot te steken en deze een kwartslag te draaien.
 3. Plaats de nieuwe cilinder in het slot en steek de sleutel erin om te controleren of deze goed werkt.
 4. Bevestig het nieuwe slot aan de binnenzijde van de deur met behulp van de bijgeleverde schroeven.
 5. Controleer of het slot goed werkt door de deur te sluiten en te vergrendelen met de nieuwe sleutel.

Kijk naar het SKG-keurmerk

Om je woning en deur goed te beveiligen met een goed deurcilinder dan kijk je naar het SKG keurmerk. Alle nieuwe woningen worden al voorzien met SKG 3* cilinders. Maar in bestaande woningen zitten vaak SKG of SKG 2 sterren cilinders. Deze cilinders zijn met een speciaal gereedschap binnen 30 a 40 seconden te trekken. Waardoor de deurcilinder uit de deur gehaald kan worden en je zonder sleutel de deur kan openen. Daarom bij de keuze van nieuwe deurcilinders kijk je of deze het SKG 3* keurmerk heeft.

Belangrijke kenmerken deurcilinder het keurmerk

Naast het keurmerk en de prijs voor het vervangen van je slot zijn er nog meer punten waar je op kan letten. Het SKG 3* keurmerk is het hoogste keurmerk voor hang en sluitwerk en dus ook voor je slot. Maar daarnaast komen steeds meer merken met een stalen brug onderin het deurcilinder . Daardoor zijn de deurcilinders heel lastig of nagenoeg onbreekbaar. Mocht het deurbeslag van de deur af zijn gehaald of steken de cilinders nog te ver uit dan is het nog niet mogelijk zomaar het deurcilinder uit de deur te halen.

Maar ook is flexibiliteit belangrijk. Veel SKG 3* deurcilinders hebben een langere levertijd. vaak wel 2 a 3 weken. En als je de verkeerde maat hebt besteld dan kan je deze niet meer omruilen en moet je een duurdere nabestelling doen. Omdat je de cilinder wel gelijksluitend wilt hebben met je andere nieuwe deurcilinder . Bij de cilinders van M&C heb je het probleem niet. Deze zijn modulair opgebouwd. Heb je de verkeerde maat besteld voor je deur, dan kunnen wij deze eenvoudig voor je ombouwen naar een andere maat. Ook zijn door het modulaire systeem de cilinders dezelfde of volgende dag te leveren. Wil je ze bij ons ophalen is dat ook geen probleem. Zorg wel dat je ze van tevoren bij ons online besteld. Het kan wel een uurtje duren voordat de set klaar is.

Certificaat cilinder

Bij de deurcilinders van M&C krijg je bij een nieuwe set altijd een certificaat met een unieke code. Bewaar deze goed. Daarmee kan je eenvoudig extra cilinders en sleutels bestellen. Zonder certificaat is het heel lastig om extra cilinders en sleutels te bestellen. Je kan met een sleutel van M&C niet zomaar bij een M&C dealer terecht. Daarvoor heb je minimaal je legitimatie nodig voor een nieuwe pas. Een certificaat zit altijd bij het vervangen van de sloten.

M&C Cilinders

Hoe kan je het beste je deurcilinder vervangen

Het is een eenvoudige klus om je deurcilinder vervangen. Wij hebben hier de stappen beschreven. Het maakt hierbij niet uit of je een insteekslot hebt of een drie puntsluiting. De cilinder blijft hetzelfde. En als je niet de juiste cilinder hebt dan is de deur ook bij een drie puntsluiting eenvoudig te openen. Je hoeft bij het opmeten van je cilinder aan niet het deurbeslag te verwijderen.

 1. Verwijder de oude cilinder: Draai de sleutel in het slot om de cilinder vrij te geven. Als de sleutel niet werkt, moet je mogelijk de schroef aan de zijkant van het slot losdraaien om de cilinder eruit te halen. Dit doe je door de deur te openen en de bout eruit te draaien.
 2. Meet de maat van de nieuwe cilinder: Zorg ervoor dat je de juiste maat cilinder koopt voordat je het oude slot verwijdert. Meet de lengte van de cilinder en de diameter van de schroefgaten.
 3. Plaats de nieuwe cilinder: Schuif de nieuwe cilinder in het slot en draai hem totdat deze op zijn plaats klikt. Zorg ervoor dat de sleutel er soepel in draait. Draai de schroef waarmee de cilinder vastgezet wordt weer vast.
 4. Test de nieuwe cilinder: Controleer of de nieuwe cilinder goed werkt door de sleutel te gebruiken om het slot te vergrendelen en ontgrendelen.
 5. Vervang het beslag: Als je ook het beslag wilt vervangen, verwijder dan de schroeven en plaats het nieuwe beslag op dezelfde plaats.
 6. Gooi het oude slot weg: Zorg ervoor dat je het oude slot veilig weggooit, zodat niemand anders het kan gebruiken om toegang tot je woning te krijgen.

Prijs voor het vervangen deurcilinder

Dan is de vraag hoeveel het kost om je deurcilinder te vervangen naar die van M&C. M&C heeft verschillende series cilinders met een verschillende prijsrange. Daarbij is de Color plus het voordeligste slot in aanschaf. Alle deurcilinders die wij verkopen hebben het SKG 3 keurmerk en voldoen aan de hoogte veiligheidseisen. Op de productpagina kan je direct zien wat de kosten zouden zijn om je cilinder te vervangen. Selecteer het aantal cilinders en de afmetingen. Eventueel kan je er direct een knopcilinder van maken. Je ziet het aantal sleutels wat je erbij krijgt. Je kan eventueel direct extra sleutels erbij bestellen. Daaronder zie je direct bij alle series naast elkaar de totaalkosten voor de nieuwe set cilinders. Ook hebben we direct de verschillen erbij genoteerd, waardoor het eenvoudiger wordt om een goede keuze te maken welke serie cilindersloten je wilt bestellen. Je hebt namelijk snijsleutels, keersleutels en sleutel met beweegbaar element. Daarbij is de sleutel het hoogste haalbare beveiliging te het kopiëren.

Vandaag besteld is vandaag of morgen al in huis.

We schreven het al eerder. Maar we zijn echt zo snel met het versturen van een nieuwe set. Het ligt aan de maten en kleuren van de deurcilinders en niet aan de maat van het insteekslot. Je kan namelijk direct kiezen voor verschillende kleuren cilinders bij een gelijksluitende set cilinders . Dat kan maximaal 1 werkdag levertijd duren. Bij het afrekenen kan je de keuze maken wanneer je de cilinder set geleverd wilt hebben. bestel je in de ochtend dan kunnen we vaak dezelfde avond nog leveren. Neem gerust contact met ons op mocht u dat willen.

Hier ziet u direct de prijzen van de verschillende M&C series en de kosten bij het vervangen van de deurcilinders.

M&C Cilinders

M&C Deurcilinders voldoen aan de strengste eisen
M&C cilinderslot is beveiligd tegen boren, openpikken, kerntrekken, de slagmethode en de impressietechniek.
lockpick beveiliging
Beveiligd tegen openpikken
Breek beveiliging
Breek - beveiliging
Anti-klop
Klop - beveiliging
trekbeveiliging
Kerntrek- beveiliging
boorbeveiliging
Beveiligd tegen boren
sluitplan
Geschikt voor alle sluitplannen
5 jaar garantie
BESTEL NU
Beste cilinderslot

Pluspunten M&C deurcilinders

De kosten voor het vervangen van je deurcilinders zijn lager dan bij de meeste andere merken. Als je kijkt naar de specificaties van de M&C deurcilinders ben je bij de meeste andere merken vaak het dubbele kwijt. M&C kan deze zo voordelig aanbieden door het modulaire concept.

Ze worden pas na bestelling op maat gemaakt maar liggen al als standaard maat bij ons gereed. Alle cilinder sets hebben een eigen certificaat met unieke code. Daarmee kan je extra cilinders en sleutels bestellen.

M&C deurcilinders pluspunten

 • SKG 3* keurmerk en daarbij een gehard stalen brug
 • Beschermd sleutelprofiel
 • Scherpe prijs
 • Goed en bewezen product
 • Eenvoudig en prettig in gebruik
 • Snelle levering

Of je er nu een knop aan wilt hebben, extra sleutels of de set direct op wil komen halen, Alles is mogelijk. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken om de nieuwe set cilinders op te halen. Doe eerst de bestelling online om de kosten te zien en direct af te rekenen.

Een bestelling van meerdere M&C cilinders worden altijd direct gelijksluitend gemaakt.

M&C Color binnenzijde
article-icon1
Cilinder opmeten

M&C Cilinders

M&C cilinders heeft alles wat u nodig heeft voor een goed en beveiligd cilinderslot. Het SKG 3* keurmerk betekent al dat uw cilinder beveiligd is tegen het boren, kloppen, kerntrekken, slagmethode en impressietechniek. Maar wat M&C zo speciaal maakt is dat ze standaard voorzien zijn voor gehard stalen brug en daardoor nagenoeg onbreekbaar. M&C is kwa prijs ook zeer goed vertegenwoordigd. Een vergelijkbaar ander merk zit veelal op bijna het dubbele van de prijs. Daardoor is M&C een zeer gewild product als u uw cilindersloten wilt vervangen met SKG 3 sterren cilinders. Zo weet u zeker dat uw sloten goed beveiligd zijn.

Heeft u vragen over de M&C cilinders kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij begrijpen goed dat u hulp kunt gebruiken om zeker te weten dat u de juiste maten besteld.
Toch de verkeerde maat besteld? Geen probleem dit kunnen wij zonder problemen voor u oplossen. Daarnaast hanteren wij ook de laagste prijsgarantie. Mocht u toch een betere aanbieding hebben ontvangen. Kunt u ons de offerte toesturen en u minimaal een vergelijkbaar aanbod doen*.

Main Image

MR-Beveiliging
Kiyoh score

We proberen er alles aan te doen om de klant tevreden te stellen. Zie hier onze onafhankelijke klantbeoordelingen. Wilt u ook een beoordeling achterlaten?

Bekijk al onze beoordelingen
Vervangen deurcilinder
Dé manier om zelf uw thuis veiliger te maken, deze sloten zijn beveiligd tegen vele soorten inbraak!
Al vanaf € 52.50 incl. BTW verkrijgbaar
BESTEL NU