Prijsweergave
Incl. BTWExcl. BTW
Winkelwagen
0 artikelen - 0.00
logo
kiyoh
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis in huis

Nuki Box

De Nuki Box maakt van de bestaande elektrische deuropener van toegangsdeuren tot gebouwen en gemeenschappelijke ruimtes een slimme deuropener. Daarbij wordt, dankzij de gsm-module in de Nuki Box, de smartphone een digitale sleutel: slim en altijd bereikbaar.

Onzichtbare deuropener
De Nuki Box wordt op het bestaande elektrische openingssysteem aangesloten en fungeert als slimme deuropener via Auto Unlock of de Nuki-app.

Geen wifi nodig
Met de geïntegreerde eSIM-kaart en Bluetooth Low Energy werkt de Nuki Box ook als er geen wifi-verbinding beschikbaar is.

Ontelbare toepassingsmogelijkheden
De Nuki Box kan worden gebruikt voor het openen van toegangs- en garagedeuren van appartementsgebouwen, verenigingsgebouwen en gemeenschappelijke ruimtes, maar kan ook creatief in het Smart Home worden geïntegreerd.

Individuele beheerniveaus
Aan een adres kunnen subeenheden worden toegewezen. Bewoners, leden, dienstverleners etc. hebben daardoor de mogelijkheid om de Nuki Box voor zichzelf te beheren.

Digitale toegang voor iedereen
Met deze slimme oplossing die achteraf kan worden geïnstalleerd, kunnen alle bewoners van een gebouw met slechts één apparaat het digitale toegangssysteem volledig gebruiken.

Privacy heeft voorrang
Het gedetailleerde activiteitenlogboek van de toegangsprocessen kan alleen door de eigenaren en huurders van de appartementen worden ingezien. De privacy blijft altijd gewaarborgd.

Bijzonder veilig
De communicatie tussen het eindapparaat en de Nuki Box vindt plaats via een versleutelde SSL-verbinding in de cloud.

Veilig bij verlies
Nooit meer verloren gegane sleutels of het moeten vervangen van de cilinder: met Nuki beheer je de digitale toegangsrechten eenvoudig via het Nuki Web.

422.29
incl. BTW
BESTEL NU
item1
Snelle levertijd
Voor 23:59 uur besteld is de volgende dag geleverd*
item2
Geen verzendkosten
Altijd gratis verzending in Nederland en België
item3
30 dagen bedenktijd
Eenvoudig en gratis retour binnen 30 dagen
item4
Gratis support
Gratis support tijdens en na uw aankoop
08-06-2023
9
Appeltje eitje om een sleutel of cilinder bij te bestellen met de keycard!
08-06-2023
10
Sleutel nabesteld en de volgende dag on huis. Heel simpel te bestellen. Fijne website.
07-06-2023
10
Had een verkeerde kleur cilinder en die is heel snel omgeruild zonder problemen! Netjes met een retoursticker voor de retourzending van de geleverde in verkeerde kleur!! Top!!
05-06-2023
7
Keurig netjes op tijd; alleen jammer: niet de juiste kleur.