Prijsweergave
Incl. BTWExcl. BTW
Winkelwagen
0 artikelen - 0.00
logo
kiyoh
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis in huis

Nuki Box

De Nuki Box maakt van de bestaande elektrische deuropener van toegangsdeuren tot gebouwen en gemeenschappelijke ruimtes een slimme deuropener. Daarbij wordt, dankzij de gsm-module in de Nuki Box, de smartphone een digitale sleutel: slim en altijd bereikbaar.

Onzichtbare deuropener
De Nuki Box wordt op het bestaande elektrische openingssysteem aangesloten en fungeert als slimme deuropener via Auto Unlock of de Nuki-app.

Geen wifi nodig
Met de geïntegreerde eSIM-kaart en Bluetooth Low Energy werkt de Nuki Box ook als er geen wifi-verbinding beschikbaar is.

Ontelbare toepassingsmogelijkheden
De Nuki Box kan worden gebruikt voor het openen van toegangs- en garagedeuren van appartementsgebouwen, verenigingsgebouwen en gemeenschappelijke ruimtes, maar kan ook creatief in het Smart Home worden geïntegreerd.

Individuele beheerniveaus
Aan een adres kunnen subeenheden worden toegewezen. Bewoners, leden, dienstverleners etc. hebben daardoor de mogelijkheid om de Nuki Box voor zichzelf te beheren.

Digitale toegang voor iedereen
Met deze slimme oplossing die achteraf kan worden geïnstalleerd, kunnen alle bewoners van een gebouw met slechts één apparaat het digitale toegangssysteem volledig gebruiken.

Privacy heeft voorrang
Het gedetailleerde activiteitenlogboek van de toegangsprocessen kan alleen door de eigenaren en huurders van de appartementen worden ingezien. De privacy blijft altijd gewaarborgd.

Bijzonder veilig
De communicatie tussen het eindapparaat en de Nuki Box vindt plaats via een versleutelde SSL-verbinding in de cloud.

Veilig bij verlies
Nooit meer verloren gegane sleutels of het moeten vervangen van de cilinder: met Nuki beheer je de digitale toegangsrechten eenvoudig via het Nuki Web.

422.29
incl. BTW
BESTEL NU
item1
Snelle levertijd
Voor 23:59 uur besteld is de volgende dag geleverd*
item2
Geen verzendkosten
Altijd gratis verzending in Nederland en België
item3
30 dagen bedenktijd
Eenvoudig en gratis retour binnen 30 dagen
item4
Gratis support
Gratis support tijdens en na uw aankoop
30-05-2024
10
Estaba dudando de si debería comprar en otro país, ya que la seguridad es muy importante para mí, me sorprendió lo fácil que era y la calidad del producto que estaba por encima y más allá de lo deseado. Muchas gracias por hacerme todo tan simple. Thanks
30-05-2024
10
‘s avonds besteld en de volgende. Dag in huis en zeer netjes verzonden Ben zeer tevreden
29-05-2024
10
Stelde via Whatsapp een vraag en kreeg meteen reactie of hij even kon bellen. We belden, ik wist wat ik moest bestellen, snelle levering, vriendelijke mensen!
29-05-2024
10
Vriendelijke en snelle service. Ik had een mail gestuurd, vrij snel antwoord gekregen en op het eind van de dag was de sleutel al onderweg!