Prijsweergave
Incl. BTWExcl. BTW
Winkelwagen
0 artikelen - 0.00
logo
kiyoh
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis in huis
Cilinderslot
Dé manier om zelf uw thuis veiliger te maken.
Al vanaf € 49.95 incl. BTW verkrijgbaar
BESTEL NU
item1
Snelle levertijd
Voor 23:59 uur besteld is de volgende dag in huis*
item2
Geen verzendkosten
Altijd gratis verzending in Nederland en België
item3
30 dagen bedenktijd
Eenvoudig en gratis retour binnen 30 dagen
item4
Gratis support
Gratis support tijdens en na uw aankoop

Cilinderslot uitboren

We leggen in dit artikel uit hoe je een cilinderslot kunt uitboren. Als je een sleutels kwijt bent, dan kan je een sleutel laten bijmaken. Dan dien je wel het sleutelcertificaat te hebben of de sleutelcode bij de hand te hebben. Heb die niet meer, dan zul je de cilinder moeten vervangen. Maar daar heb je doorgaans de sleutel voor nodig! Of het zal je maar gebeuren, dat de sleutel afbreekt en een gedeelte ervan in het slot achterblijft. Dan ziet er niets anders op dan de cilinder uit boren.

SKG-keurmerk

Cilindersloten met een SKG-keurmerk zijn lastiger uit te boren dan zonder. Dat keurmerk heeft een aantal sterren. Dat aantal geeft aan hoe goed cilindersloten zijn beschermd. Drie sterren betekenen de maximale bescherming. Dan kan je er beter een expert bijhalen.

Centerpons

Voordat je gaat boren, is het goed om een putje te hebben, waar je met het boren kunt beginnen. Dat zorgt ervoor dat de punt van de boor op zijn plaats blijft. Je maakt zo’n putje door een centerpons te gebruiken, waarop je met een hamer slaat. Doe dat bovenaan in het sleutelgat.

Dun boortje

Je begint met een dun boortje in je boormachine te klemmen. Het boren gaat gemakkelijker als het toerental van de boormachine variabel is of een aantal standen heeft. Heb je eenmaal een gaatje, dan gaat het boren met een dikker boortje met minder moeite.

Grotere boortjes

Met steeds dikkere boortjes maak je het gat geleidelijk groter. Het doel is, dat de elementen worden weggeboord, die anders op de gekartelde kant van de sleutel vallen, waardoor de cilinder kan draaien en zo de deur op slot kan worden gedaan. Desnoods ga je door tot er niets meer van de cilinder over is.

Schroefje verwijderen

Op de voorplaat van het slot bevindt zich onder de nachtschoot een schroefje. Dat dien je los te draaien.

Schroevendraaier

Als de elementen zijn verdwenen, die eerder zijn genoemd, dan wordt het mogelijk om met een schroevendraaier de cilinder de draaien en vervolgens uit de behuizing te halen. Je kunt er dan een nieuwe cilinder in doen.

M&C Cilinders

M&C Deurcilinders voldoen aan de strengste eisen
M&C cilinderslot is beveiligd tegen boren, openpikken, kerntrekken, de slagmethode en de impressietechniek.
lockpick beveiliging
Beveiligd tegen openpikken
Breek beveiliging
Breek - beveiliging
Anti-klop
Klop - beveiliging
trekbeveiliging
Kerntrek- beveiliging
boorbeveiliging
Beveiligd tegen boren
sluitplan
Geschikt voor alle sluitplannen
5 jaar garantie
BESTEL NU
Open cilinderslot
Open-cilinderslot
article-icon1
Cilinder opmeten

M&C Cilinders

M&C cilinders heeft alles wat u nodig heeft voor een goed en beveiligd cilinderslot. Het SKG 3* keurmerk betekent al dat uw cilinder beveiligd is tegen het boren, kloppen, kerntrekken, slagmethode en impressietechniek. Maar wat M&C zo speciaal maakt is dat ze standaard voorzien zijn voor gehard stalen brug en daardoor nagenoeg onbreekbaar. M&C is kwa prijs ook zeer goed vertegenwoordigd. Een vergelijkbaar ander merk zit veelal op bijna het dubbele van de prijs. Daardoor is M&C een zeer gewild product als u uw cilindersloten wilt vervangen met SKG 3 sterren cilinders. Zo weet u zeker dat uw sloten goed beveiligd zijn.

Heeft u vragen over de M&C cilinders kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij begrijpen goed dat u hulp kunt gebruiken om zeker te weten dat u de juiste maten besteld.
Toch de verkeerde maat besteld? Geen probleem dit kunnen wij zonder problemen voor u oplossen. Daarnaast hanteren wij ook de laagste prijsgarantie. Mocht u toch een betere aanbieding hebben ontvangen. Kunt u ons de offerte toesturen en u minimaal een vergelijkbaar aanbod doen*.

Main Image

MR-Beveiliging
Kiyoh score

We proberen er alles aan te doen om de klant tevreden te stellen. Zie hier onze onafhankelijke klantbeoordelingen. Wilt u ook een beoordeling achterlaten?

Bekijk al onze beoordelingen
Cilinderslot
Dé manier om zelf uw thuis veiliger te maken, deze sloten zijn beveiligd tegen vele soorten inbraak!
Al vanaf € 49.95 incl. BTW verkrijgbaar
BESTEL NU