Prijsweergave
Incl. BTWExcl. BTW
Winkelwagen
0 artikelen - 0.00
logo
kiyoh
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis in huis

Welke M&C sleutel moet ik kiezen om na te bestellen?

Het kan lastig zijn om te zien wat u precies moet kiezen voor de juiste sleutel. Om een extra M&C sleutel na te bestellen heeft u in ieder geval een kopie van de pas of certificaat nodig. Heeft u geen certificaat meer of pas die bij de set M&C cilinders hoort. dan kunt  u hier kijken om te zien wat u moet doen

M&C Sleutels bijbestellen

Op het certificaat of pas die bij u set M&C Cilinders zit staat een code. Heeft u een kleuren sleutel en staat er een barcode op met een A-B-C dan heeft u een Color sleutel. Deze sleutels kunt u door op onderstaande knop te drukken om te bestellen:
M&C Color sleutels nabestellen

M&C Color pro/plus , Matrix of Casa sleutel bestellen

Heeft u een pas met daarop eerst een cijfer en vervolgens een A dan kunt u een sleutel hebben van de nieuwe Color serie, Matrix of Casa. U kunt hierbij het eenvoudigst een sleutel bestellen van de M&C Color serie. Wij zien aan de pas om welke serie het gaat.
Door op onderstaande sleutels te klikken komt u direct bij de juiste serie M&C sleutels welke u moet bestellen.

mc-casa-sleutels

Begint uw code op de pas met 2 cijfers en vervolgens een A dan heeft u M&C Condor sleutel en als de code met M 2 cijfers en dan een letter dan is het de M&C move.

MC-condor-sleutel

 

Weet u niet welke serie M&C sleutels u moet selecteren om na te bestellen

Kies dan voor onderstaande link. Wij zorgen dat u de juiste sleutels krijgt. Mocht u teveel betalen wordt dit gecrediteerd of te weinig dan sturen we u nog een betaallink na.

M&C sleutels nabestellen

Als u kies om sleutels van M&C bij te bestellen dan kunt u bij het afrekenen kiezen voor het aflevermoment. Normaal gesproken is het voor doordeweekse dagen direct al de volgende dag te leveren. U kunt ook een PostNL afhaalpunt selecteren.
Wij versturen alle bestellingen als pakket naar u op. Deze kan niet door de brievenbus. Ook worden alle nabestelde sleutels in een gesealde zak verpakt. Zodat deze niet van buitenaf te zien zijn.

Waarom bij MC-Cilinders sleutels nabestellen

Wij versturen het altijd als pakket naar u op. zodat deze niet door een koerier per ongeluk in een verkeerde brievenbus afgeleverd kan worden. Alle pakketten worden aangetekend verstuurd (wel mogen ze bij de buren afgeleverd worden). Mocht u willen kiezen dat u het alleen op huisadres afgeleverd wil hebben kunt u het verzoek er in het opmerkingsveld bijzetten).
Alle sleutels worden in een afgesloten verpakking geseald.
U kunt bij het afrekenen kiezen voor een PostNL afhaalpunt.

Let op! Wij adviseren voor extra zekerheid te kiezen om de bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Mocht er iets verkeerd gaan met de verzending dan zijn de sleutels niet te herleiden naar het adres waar de sleutels voor zijn.