Prijsweergave
Incl. BTWExcl. BTW
Winkelwagen
0 artikelen - 0.00
logo
kiyoh
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis in huis

Verschil Tedee Go en Pro

Welk Tedee slim slot moet ik kiezen? Tedee GO en Tedee PRO vergeleken

Een andere nieuwe manier om binnen te komen is nu beschikbaar: het nieuwste Tedee GO slimme slot. Maar hoe verschilt het van het bestaande Tedee-apparaat? Lees meer over twee huidige slimme sloten van Tedee en kijk welke het beste bij u past. Elk apparaat bestaat uit meerdere lagen: ontwerp via de voeding tot de besturingsinterface. In de volgende hoofdstukken zullen we het nieuwste Tedee GO slimme slot analyseren en vergelijken met ons vlaggenschip, nu verbeterd als Tedee PRO.

Tedee PRO en Tedee GO slimme sloten in grafiet/zwart en zilver/wit uitvoeringen.

1. Tedee Go en Tedee PRO verschillen

We hebben een nieuw slim slot gemaakt waarmee de meeste gebruikers het beste apparaat voor hen kunnen kiezen, op basis van hun deurslot, technische mogelijkheden en budget.

Tedee PRO, als het bijgewerkte bestaande Tedee slimme slot, is het ultieme best-in-class slimme slot dat de beste productkwaliteit en bedieningscomfort biedt. Tedee GO is ons nieuwe model dat goedkoper is en super eenvoudig te installeren zonder je cilinder te vervangen.

Beide slimme sloten van Tedee worden op dezelfde manier beheerd en bestuurd met behulp van de Tedee-app, widgets en smartwatches. Tedee PRO is het meest geschikt voor geïntegreerde smart home-systemen omdat het compatibel is met meer dan 15 standaarden en alle belangrijke spraakassistenten, waaronder Apple Home en Siri. Tedee GO is momenteel compatibel met ecosystemen die gebruikmaken van de Tedee-brug en API, maar we zijn van plan om deze te integreren met Matter.

 

Waarom zijn er twee Tedee slimme sloten?

Tedee PRO, gebaseerd op ons bestaande Tedee slimme slot, wordt beschouwd als het kleinste, snelste, stilste en krachtigste slimme slot op de markt. Hoewel we geloven dat dit het meest verfijnde slimme slot ter wereld is, was het niet de perfecte oplossing voor alle gebruikers.

Installatie

De nieuwe Tedee GO is gemaakt om nieuwe gebruikers een naadloze, plug-and-play installatie-ervaring te bieden. Op Europese deuren kan het in enkele minuten worden geïnstalleerd, zonder vervangingen en extra hardware. Steek gewoon een sleutel in je cilinder, plaats Tedee GO erop en draai drie schroeven vast met de inbussleutel.

 

Tedee GO installatiestappen

Zoals u waarschijnlijk weet, heeft Tedee PRO een speciale Europese cilinder nodig om optimaal te werken. Een dergelijke oplossing biedt de meest soepele werking die er is. Het is echter een technische barrière geweest voor gebruikers met minder dan geavanceerde technische mogelijkheden.