Prijsweergave
Incl. BTWExcl. BTW
Winkelwagen
0 artikelen - 0.00
logo
kiyoh
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis in huis

Buitengesloten en direct hulp nodig van een slotenmaker.

 

Bent u buitengesloten, krijgt u de sleutel niet meer uit de deur of zit de sleutel vast in de cilinder. Dat is heel vervelend. Maar voor u een duidelijke en snelle oplossing.
U kent de verhalen vast wel of via de bekende televisie programma’s zoals Kassa en Radar U bent buitengesloten en je hebt direct hulp nodig om de deur te openen. Je belt de eerste de beste slotenmaker die je tegenkomt in de zoekmachine. De slotenmkaer komt uiteindelijk de deur open maken je komt komt voor een onverwachte rekening te staan van tussen de € 500,- en € 3500,- te staan.
We hebben helaas al verschillende verhalen gehoord van klanten.

Kosten openmaken deur

Daarom hebben wij voor u een betrouwbare slotenmaker uit Zoetermeer.
de prijzen zijn heel duidelijk.

De kosten voor het openmaken van de deur is overdag tussen de € 110,- en € 145,- inclusief BTW en inclusief voorrijkosten.

Voor de avond en nacht zijn de kosten tussen de € 155,- en € 185,- inclusief BTW en voorrijkosten. 

dit geldt voor de regio Kaag en Braassem, Leiden, Wassenaar, Zoetermeer, Leidschendam, Den Haag, Delft, Rotterdam, Schiedam, Nieuwerkerk aan de Ijssel, Bleiswijk, Waddixveen en Gouda.  Zit u buiten de regio kunt u gerust contact opnemen om te vragen naar de eventuele reiskosten.

Bel naar telefoonnummer 023-2050109

U kunt bellen voor alle merken cilindersloten. U hoeft geen M&C cilinders te hebben om gebruik te maken van de dienst.

De prijzen zijn altijd inclusief BTW en is voor het openmaken van de deur. Het exacte tarief wordt bepaald op locatie. In het ene geval gaat om het om het open flipperen van de deur omdat deze achter u in het slot is gevallen. De andere keer gaat het om het openboren van de cilinder omdat er aan de binnenzijde van de deur een sleutel zit. Of dat uw cilinder vast is gelopen. Het totaalbedrag voor het openen van de deur zal niet hoger zijn dan hierboven in aangegeven. Wilt u daarna een nieuwe cilinder geplaatst hebben of andere diensten of producten aanschaffen zal de slotenmaker dit van te voren met u bespreken wat hiervoor de kosten zullen zijn.

 

Wilt u na het openen een nieuwe goede set cilinders bestellen? U kunt hier direct een gelijksluitende cilindersset van M&C selecteren en bestellen. Een nieuwe set wordt op werkdagen direct dezelfde dag verstuurd.

 

M&C cilinders bestellen