Loqed

Loqed Smart Lock is een merk van slimme sloten die zijn ontworpen om een ​​handige en veilige manier van toegang tot uw huis te bieden. Het slot kan gemakkelijk worden geïnstalleerd op uw bestaande deur en kan worden bediend via een mobiele app op uw telefoon.

Met de Loqed Smart Lock kunt u op afstand toegang verlenen aan familieleden, vrienden of serviceproviders en kunt u specifieke toegangsrechten toewijzen, zoals eenmalige toegang of beperkte toegang gedurende een bepaalde periode. Het slot beschikt ook over automatische vergrendeling en ontgrendeling, waardoor u nooit meer hoeft na te denken over het vergrendelen van uw deur.

De Loqed Smart Lock heeft een unieke functie: een zogenaamde “Touch-to-Open” technologie. Hiermee kunt u de deur ontgrendelen door simpelweg uw vinger op de sensor te plaatsen, zonder dat u uw telefoon of een sleutel hoeft te gebruiken. Het slot maakt gebruik van Bluetooth Low Energy-technologie voor communicatie met uw telefoon en andere smart home-apparaten.

Het slot heeft ook geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals een geavanceerd versleutelingsalgoritme en een veiligheidsmechanisme om te voorkomen dat het slot wordt gehackt. Het slot wordt gevoed door een oplaadbare batterij en heeft een lange levensduur van de batterij.

Kortom, de Loqed Smart Lock biedt een handige, veilige en eenvoudig te gebruiken manier om uw deur te vergrendelen en ontgrendelen en de toegang tot uw huis te beheren, allemaal vanaf uw smartphone.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.