Hulp nodig?
071-2040102
Winkelwagen
0 artikelen - 0.00
black-friday
Fantastische service, snelle levering en goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Echt een aanrader!

Gelijksluitende cilindersloten set?

Een set gelijksluitende cilindersloten. Hoe eenvoudig kan het zijn. Elke bestelling die u doet maken wij direct en gratis gelijksluitend voor u.

Dit betekent dat met 1 sleutel alle cilindersloten kunnen worden bediend. Wilt u verschillende sets (dus geen gelijksluitende set) dan kunt u dit aangeven in het opmerkingsveld bij het afrekenen of verschillende bestellingen plaatsen.

Kiest u eerst het aantal deurcilinders wat u nodig heeft en kies het aantal sleutels en u ziet direct wat een complete set cilindersloten kost van de serie M&C Color plus, M&C Matrix, M&C Condor,M&C Minos en de M&C Move. Wilt u de verschillen weten van de M&C cilinder series dan kunt u dat eenvoudig hier zien:

Verschil M&C Cilinders

Voor de goedkoopste en beste cilindersloten in zijn prijsklasse kiest u voor M&C. Een hoogwaardig product voor een voordelige prijs. Alle cilindersloten die wij aanbieden van M&C zijn SKG 3* gekeurd en hebben een gehard stalen brug tegen het cilinder breken.

Direct bestellen

We hebben hier nog meer informatie over gelijksluitende cilindersloten voor u op een rij: https://mc-cilinder.nl/gelijksluitende-cilindersloten/

Gelijksluitende cilindersloten

Een gelijksluitende set cilinders is erg prettig en gemakkelijk in gebruik. Je hoef immers nog maar 1 sleutel te gebruiken om alle sloten te kunnen bedienen. Wat het nog eenvoudiger maakt, is een knop aan de binnenzijde van de cilinder. Wil je van binnenuit de deur openen heb je daarvoor geen sleutel meer nodig. Maar een draai aan de knop is dan al genoeg. Voor PKVW (politie keurmerk veilig wonen) zijn daar aparte regels voor. Zoals glas wat niet dichtbij de knop mag zitten. Voor een paniek situatie zoals brand is het weer fijn als de deur eenvoudig en snel van het slot afgehaald kan worden. Kijk daarbij naar uw eigen situatie en kies waar uw voorkeur naar uit gaat.