Hulp nodig?
023 - 20 50 100
Winkelwagen
0 artikelen - 0.00
Fantastische service, snelle levering en goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Echt een aanrader!
Fantastische service, snelle levering en goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Echt een aanrader!

Cilindersloten

De beste cilindersloten in zijn prijsklasse

Een goed cilinderslot is essentieel voor een goed beveiligde deur, maar 90% van alle woningen zijn helaas nog voorzien van een SKG 2* cilinder. Wist u dat SKG 2* cilinders binnen 30 seconden te breken of te trekken zijn?

Zelfs met een meerpuntsluiting staat de inbreker dan met behulp van een eenvoudig stuk gereedschap binnen no time in uw woning of bedrijfspand! Met het nieuwe bouwbesluit dat per 2018 operationeel is, moet de cilinder dan ook standaard voorzien zijn van het SKG 3* keurmerk. Helaas bent u enkel met de SKG 3* cilinderslot nog niet beveiligd tegen de zeer populaire inbrekersmethode; cilinder breken. Met een extra gehard stalen brug (die in alle M&C cilinders kunnen) bent u hier wel tegen beveiligd. Daarom is het noodzakelijk om uw SKG 2* cilinderslot vandaag nog te vervangen voor een SKG 3* cilinder mét gehard stalen brug!

Bent u al uw sleutels verloren? Wilt u een nieuw cilinderslot bestellen? Bekijk hier ons ruime aanbod SKG 3* deurcilinders, direct uit voorraad leverbaar! Besteld u vandaag voor 17:00 uur, dan heeft u ze morgen al in huis. (Na bestellingen zijn ook mogelijk.) Wij maken uw bestelling altijd direct en gratis gelijksluitend, zo kunt u al uw cilindersloten gemakkelijk bedienen met één sleutel.

Heeft u advies of ondersteuning nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies. Wij helpen u graag verder!

Cilinderslot vervangen

Het is zeer eenvoudig om je cilinderslot zelf te vervangen. Je hebt daarvoor geen slotenmaker nodig en je cilinderslot is binnen 5 minuten vervangen. Het enige wat u hoeft te weten bij de bestelling is de maat van de cilinder. Om je cilinders op te meten stop je de sleutel in de cilinder en maak de deur open. Aan de kopse kant van de deur, ter hoogte van de cilinder zit een bout. Deze draai je er helemaal uit. Door de sleutel daarna iets te draaien trek je zo het cilinderslot uit de deur. Meet het slot op vanaf het hart schroefgat en u weet welke maat u moet bestellen. Meet u een cilinder met bijvoorbeeld de maat 30/30 60mm dan kiest u bij onze cilinders voor de maat 32/32 65mm. deze past altijd.

De voordelen van een goed cilinderslot op een rij

Onze cilindersloten zijn van top kwaliteit en ze zijn modulair. Bovendien zijn de cilindersloten gebruiksvriendelijk, veelzijdig én flexibel! De cilindersloten zijn SKG-gecertificeerd én voorzien van het Politiekeurmerk voor Veilig Wonen. Wilt u meer weten over deze keurmerken? Klik hier voor meer informatie over SKG certificeringen en het Politiekeurmerk voor Veilig Wonen.

Heeft u nog vragen over cilindersloten, of heeft u een andere specifieke vraag aan ons? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij bieden gratis support!

Voordelen van de M&C cilindersloten

  • SKG 3* keurmerk;
  • Cilinderslot is eenvoudig te vervangen;
  • Inclusief stalen brug;
  • Beveiligd tegen praktisch alle inbrekersmethodes zoals: boren, kerntrekken, slagmethode, cilinder breken en het openpicken;
  • Cilinders worden altijd gratis gelijksluitend gemaakt;
  • Geschikt voor zowel kleine als grote sluitplannen;
  • Inclusief certificaat! Alleen met dit certificaat is er de mogelijkheid om extra sleutels en cilinders bij te bestellen.

M&C cilindersloten zijn leverbaar in de kleuren: nikkel, messing en zwart. Het is een modulaire cilinderslot en leverbaar tot een maximale lengte van 205mm (past bij elke deurdikte).

Voordelen van cilindersloten

  • Te verkrijgen vanaf 42mm tot en met 204mm;
  • De volgende dag leverbaar;
  • Keuze uit de “ouderwetse” snijsleutel en de keersleutel.

Kiest u voor de M&C matrix cilinders dan kunt u kiezen tussen gekleurde sleutels en metalen sleutel.

De M&C color pro sloten zijn altijd voorzien van verschillende kleuren. En de M&C Condor zijn altijd alleen leverbaar in metalen sleutels.

 

M&C Deurcilinders voldoen aan de strengste eisen
M&C Condor is beveiligd tegen boren, openpikken, kerntrekken, de slagmethode en de impressietechniek.
Beveiligd tegen openpikken
Breek - beveiliging

Klop - beveiliging

Kerntrek- beveiliging

Beveiligd tegen boren
Geschikt voor alle sluitplannen
5 jaar garantie
Cilinders bestellen

Meeste woningen hebben de verkeerde cilindersloten.

Deurcilinders in de volksmond vaak cilindersloten genoemd zijn vaak niet goed beveiligd. Alle SKG 2* cilinders die veelal gebruikt werden tot 2012 zijn niet goed meer. Voor een inbreker is het zeer eenvoudig het cilinderslot te breken of de kern eruit te trekken. De enige manier om de cilinders weer goed te beveiligen is om de cilinders te vervangen met een SKG 3* cilinderslot en daarbij een cilinder te kiezen met een extra gehard stalen brug.

MR-Beveiliging Kiyoh score
We proberen er alles aan te doen om de klant tevreden te stellen. Zie hier onze onafhankelijke klantbeoordelingen. Wilt u ook een beoordeling achterlaten? Bekijk al onze beoordelingen
Cilindersloten
Dé manier om zelf uw thuis veiliger te maken, deze sloten zijn beveiligd tegen vele soorten inbraak!
Al vanaf € 44,95 incl. BTW verkrijgbaar
Direct bestellen
Voor 17:00 uur besteld is de volgende dag geleverd*
Altijd gratis
verzenden in Nederland
Eenvoudig retour
30 dagen bedenktijd
Gratis support
voor en na uw aankoop